Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo da kazem... dobar guz na slici... tekst nisam ni citao
sta li ste vi guglali da nadjete ovu sliku
volim sex i sve sto se njega tice,a ako neka dama ili damica ima ista interehttp://www.facebook.com/goran.ilicilke sovanja neka me pronadje na fb,kiss svim lepoticama balkana! http://www.facebook.com/goran.ilicilke ljubi vas gogi
naravno da je moguce za liberalce,a za prave muslimane nije.Zbog slicnih clanaka, postali smo nemoralni i izgubili na pravim vrijednostima.
Ne krivim nikog ali seks za jednu noc,e nemogu vala pa ga j...i
Postoji li iko normalan pa da povjeruje u nauku i skolovane ljude,nama Bosancima i Hercegovcima su svi ludi a pogledajte gdje su svi a gdje smo mi.Pravi tekst komentari glupi,ili bar vecina njih.
@commi, bez problem, tekma s`produzecima.. revans za izjednacenje :))
ima muskaraca tolko ocajnih da bi i ravu ozenili moguce je
potpuno ste u pravu. kome treba osoba koja nema kriterije i razmislja spolnim organom..
Pa to sve zavisi u kakvom je stanju bila osoba koja je imala sex za jednu noć....Možda se nacvrcala, pa nije znala šta radi? :D....Ali ja svom partneru, bez obzira na stanje, nikada ne bih oprostila sex za jednu noć, samim tim nakon toga veza ne bi bila moguća :D..
ovaj članak je napisan za kuč.ke da se tješe, samo. nema veze bezveze. pravi muškarac s ponosom neče jeba.ti koga stigne i gdje stigne, a prava žena neće se dati tako lahko.
Produzecima, u korist protivika pod uslovom da slijedi prijateljska kafa po izboru poRazenog :) Prava s kockom Rahat-lokuma! njam...:))
spavas li ti ikad?
Bolje prvo prijateljstvo!! IZ prijateljstva se radja ljubav! ¨Poslije ljubavi nema prijateljstva. Prijateljske utakmice postizu najbolje rezultate. :))
Ti \"americki strucnjaci\" ispiraju mozak ljudima,hoce da kazu da sex na jednu noc i nije tako losa stvar eto moze se desiti da se i desi veza. To su ljudi koji promovisu Sejtanska posla,nikakvi \"strucnjaci\".
ovo mi je glavno. Američki stručnjaci..... hahahha
slabi komentari