Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a sta je sa onima koji cekaju seks do braka? jel se njima pise crno?
sex je mnogo bitan u braku i vezi, a pored toga iskrenost, vjernost i postovanje uzajamno..
marina macko ako ovo citas nek znas da sam se napalio,dodji da ti ga umočim
seks N I M A LO nije bitan za dobar brak. vruč Š A M A R je najbolji, kad je raspališ da viš kako sve fukcioniše. što se skesa tiće ja ga od nje i ne tražim, izrodili smo troe dijece i to joj je sasma dovoljno, što se mene tiće more se i diladati kad god želi ja ga ponekad umoćim sa strane, ima falaBogu treba koje jedva ćekaju i svima fino
Brak mogu samo ljubavnici uljepsati i nista drugo!
nema ga sretnog
DAJTE PATNERU ONO ŠTO ŽELI - dajte joj kura*
dajte molim vas, pa nije velikodusnost razlog sretnog braka, nego je sretan brak razlog za velikodusnost. Kakva su ova istrazivanja, ne znaju ni zadatak istrazivanja postaviti i donose pogresne zaklucke.
Bogami nekome u redakciji zena jutros nije dala pa trazi pravdu u istrazivanjima :D