Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Grupa udatih žena je bila na seminaru sa temom "Koliko ima ljubavi u vašem braku?" Pitali su ih: - Koliko vas voli svoje muževe? Sve su podigle ruke. - Kada ste posljednji put rekli mužu da ga volite? Neke su odgovorile danas, neke prije par dana, a neke su rekle da se ne sjećaju. Onda su im rekli da svojim muževima pošalju sljedeći SMS: "Volim te dušo" . I da sačekaju odgovore ... A evo nekih odgovora muževa: 1. K'o je to? 2. Ooo, majko moje djece, da li si bolesna? 3. I ja tebe. (bio je samo jedan) 4. Šta je sad? Opet si slupala auto? 5. Ne razumijem? Šta to znači? 6. Šta si sad uradila!? Ovog puta ti ne opraštam! 7. !!!??? 8. Ne glumi ludilo, samo mi reci koliko ti treba para? 9. Da li sanjam? 10. Ako mi ne kažeš za koga je ova poruka, neko će biti mrtav!? 11. Lijepo sam te zamolio da više ne piješ. Ako nastaviš, definitivno te ostavljam....
To su samo izgovori, kakvi mobilni i bakraci.Kako je svjeta i vijeka svaleracija postoji. Kako kod muskaraca, tako kod zena. Postoje oni koji se svaleraju citav zivot, oni koji to rade povremeno i oni koji svoju draganu/ dragog nisu nikad prevarili.Ipak je sve do ljudi ili osoba...kako god. Oni koji hoce da uhvate nesto sa strane, lako pronadju razlog.
Oni koji hoce da uhvate nesto sa strane-budu uhvaceni od onih koji hoce da uhvate nesto sa strane.
Nema razlike, hvataju ne staju.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
znači uzajamno se varaju...
Gospođo pogriješili ste - kaže veterinar ženi koja ga je zamolila za pregled - Ja liječim životinje, a Vi trebate otići kod liječnika. -Pogriješila? Kad se ujutro probudim raščupana sam kao kokoš, na putu do posla visim u tramvaju kao majmun na grani, na poslu radim kao mazga, muž mi uveče kaže dođi maco, a ujutru viče diži se kravo. Jeste li sigurni da sam pogriješila doktora?!
Razgovara advokat s klijentkinjom koja želi da se razvede. - Pije li vaš muž? -Ne, ne pije - Droga? - Ma nema pojma šta je droga. - Malo zarađuje? - Ne, ima platu dvije hiljade eura. - Tuče li vas? - Ne, ne pada mu na pamet! - Ne brine se o djeci?" - Vrlo se brine o njima. - Vara vas? - Nikad me nije prevario, nije on takav. - Ne pomaže vam u kućI? - Pomaže. Radi mnogo stvari. - Pa koji je onda razlog za rastavu draga gospođo? - Sve on to radi, ali da ga vidite s kojim izrazom lica.
Ma, znaš ti dobro ! : ))
što god da čovjek uradi on će naći opravdanje za to, to je u poganoj prirodi čovjeka. moralniji su brakovi u kojima se partneri varaju i to ne kriju, nego oni koji se kunu u vjernost, a iza leđa se štancaju. takvih je najviše.
Sve neka RETARDIRANA ISTRAZIVANJA GLUPOST CISTA
nebih ja svoju hanumu mogo prevarit, nema tih para!!!
Ne znam za mobitele al'internet posto pravi hit prevare.. 95% osoba koje sam upoznala preko int varaju svoje partnere... Doslo neko virtualno vrijeme...
ti si pretpostavljam vjerna svom partneru s obzirom na poznavanje dotičnih.
Cemu gluma? U svemu sam realna doslo gadno vrijeme kad se partneri medjusobno ne znaju postovati.. Tvoje pretpostavke neka budu tebi na volju nemam potreba da pravdam svoju vjernost..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Povjerenje je majka duge veze. Oni koji su vjerovali ...nikad nisu bili prevareni.
gluposti. Sta to znaci, bez obzira na sve govoriti VJERUJEM,POVJERENJE,POVJERENJE, sumnjivo ti je nesto, tipka telefon u tajnosti ali POVJERENJE.
Uzmi pivu ili kafu,sjedi i kontaj! Ako je malo jedna uzmi gajbu pive ili kg kafe...skontaces.
Što kaže jedan pametan čovjek, Mitar Mirić "Lažeš ženo, brate" Ko traži razlog za nevjeru i naći će je.
To su samo izgovori onih koji zele varati. Kada zena zeli prevariti sjest ce i u glavi traziti razlog "pa vidi on je ovo uradio, on je ono, nije kuci dosao na vrijeme neki dan, odo se je... sa drugim". A u vecini slucajeva je sve to imaginarno. ;)
Prijatelju stari ispricacu ti pricu, o nesretnom noju i tuznom mladicu. Zivotinje volim, geoparda imam, tri goluba bijela, sa njima sve stima. Sve zbog jedne zene, tudja krv se proli, zivotinje jedne koja zivot voli. REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Kupio sam noja, da bih joj ugodio, ko joj je ugodio, jos se nije rodio. Jedno vece rece da sam za nju nula, ode s orangutanom sto voda pit-bulla. Shvatio sam valjda, vise nije moja, pijan hrdjavim ekserom ja rasporih noja... REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Spanija, Spanija, paprike patlidzan i buranija... Bosnia, o Bosnia, mala bara puna krokodila... REF. 2x Sve mi uzela,aaaa sve mi uzela...