Komentari (261)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Veliki broj čitatelja portala Klix.ba ne koristi kontracepciju jer nema nikakve odnose osim virtualne :D
Neznam za vas, ali ja svaki trenutak čekam kada će se pojaviti moj "topli obrok"
no sikiriki, sve spremno k'o i svaki dan na podne :)
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Smatram da je najbolji VADGA metod! Ono kad hoćeš da svršiš i ona vrišti vad' ga, vad' ga! :)
Jok, please tell me. :)
Hahahaha, odličan. :)
"Većina ih smatra kako su kontracepcijske pilule, pilule za jutro nakon i spirale štetne za zdravlje" To ove nase seljanke tupave. Kad je cujem da "nece" pilule dodje mi šamar da joj razvezem! Btw te iste se zale na ugodjaj tokom sexa s kondomom i kazu da je mnogo bolje bez njeg. Poenta?
Vadiš ga na vrijeme i šuti
Qur'ton je zakon
Ja ga ne koristim iz razloga što mi uvijek naum padne starac kada je došao u apoteku i zatekao mladića ispred sebe da reklamira prezervativ,govoreći apotekarki da su šuplji, a stari će nato dodati: " I spadaju "
Đe se kupuje "prekid snošaja", jel na recept može?
Imal koja citateljka da je horna necemo se gledat u oci da se dogovorimo da nebude da mi citatelji nista neradimo :)
sandale i carape su najsigurnija kontracepcija :-)
ja sam nevin...
ja samo prirodno volim da osjetim vlaznu picu
"mladi u BiH, ali i stariji, ne koriste kontracepcijska sredstva onoliko koliko bi trebali. " Ma jel' de... kako ce ih koristiti kad paket qrtona kosta 5KM ... bolje ga na vakat (iz)vadit'...puno je jeftinije... ha ya
Ima i jeftinijih a i nekih reklamnih koji logicno i nisu toliko kvalitetni. To ti je nas mentalitet, bolje na kafu i kladionicu nego kupit kurton kako treba
Nije isto cejf sa I bez kondoma.
Valjda su prema kupovini kondoma zaključili da ih se ne koristi dovoljno u BiH. Teba reći da mi u BiH svoje kondome krpimo kod vulkanizera tako da ih ne moramo stalno kupovati. Šta će te kriza, nema se.
i Mujo je tako koristio kondome, ali zena uvijek zatrudni. kad je skontao kako se koriste, onda rece "pa zato su meni vazda g*vna izlazila upakovana"
Ovo je neki hitech... pjena, flaster dokle je svijet doguro
stvarno ste gadni
Ma samo ga diva na vrijeme i nema problema.