Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...Švedska, dolazim...
Muska bestija ..haha
jedan od njih je i omer jasarevic,jer je tako dobio posao preko muske prostitucije fujjj kad musko nema ponosa i karaktera blizu je kraj svjeta.
jedan od njih je i omer jasarevic,jer je tako dobio posao preko muske prostitucije fujjj kad musko nema ponosa i karaktera blizu je kraj svjeta.
Znamo ! I nije samo u Švedskoj !
peder5ka drzava !
I sam sam ti takav.
samo u sverdskoj moze prostitucija biti nakaradna,ako kupujes nahebo si kaj crnac a rospije sto prodaju nema veze njima se moze
haha koja glupost, zenskih ima puno vise, sta njih ima na crno sto rade
E TO JE ZAPAD.............................
muske k.u.r.v.e. fuj
aha! pa sad mi je jasno zašto su naši u tolikoj mjeri navalili u švecku, žena se prodaje NJEMU, a muž također NJEMU - aktivno/pasivno. nigdje našeg čovjeka, svega će sve on dosjetit, mašala!
...ne bi se klixovci od toga hljeba najeli :)