Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav sam bio, lutko... ?
@peticaaa a ono samo kapa nesto sa usana
Ovo ko u horor filmovima strašila i prikaze, da ti se sledi krv u k-r-u😳
pa bolje kupit sebi jednu pa u trobu sa njom i na put kad god ti zatreba napuses je i iskaras,nego handrit neku u koju je neko vec istreso svoja jaja,koliko god je peres to se ne moze oprat ! jadan je onaj ko je na ovo spao !
neki peder mi dao minus
izgleda i najstariji zanat polako izumire
Pa kliksu sto mi ba izbrisa komentar,
Ovo je divno. Moći ću da joj udaram teške šamarčine ili da je divljački stišćem vrat dok joj dole zadajem i šakama udaram u čelo, da joj psujem i nazivam najgorim pogrdnim imenima, i ona se ne buni, već i dalje bezpogovorno pristaje na sve što se od nje traži. San snova. Idealna ljubavnica.
jos krave koze ovce i eto..jer vec majmuna tamo ima..
Alessandro hudnik je nayebo, samo on od muskih kurvi.
@gdjica_zlica , karakteristike su , ako mislis na proporcionalne, valjda standardizovane, a ovaj "gospodin" je u kontinuitetu tj. nikad ne pada, i to mu je jedina prednost, haha... Sve dok se ne susretne sa nekom neobuzdanom 'nimfom' koja ce ga izbockati ko Vilerov goblen.
@gdjica_zlica , hahaa.. ne znam kakvi su kriteriji kod pedera, a vjerujem da je vrlo malo zena koje se odlucuju na kontra ulogu u bordelu od one uobicajene. U svakom slucaju, zenskim i muskim prostitutkama sretan i uspjesan rad, lutkama dug vijek hahaa... , a svima nama ostalima ljubav, seks i zadovoljstvo na puno sentimentalnije i romanticnije nacine.
Joj kretena braćo moja mila, što bi reko Izet Fazlinovic.:)
Sodoma i Gomora.
Ma ovo je nula, u beogradu imaju bordel sa paščadima.
@klimbim jel ti se svideo, buzdovane?
Znaci "prodavacice ljubavi" rade gratis, nemaju PIO, nemaju godisnji, bolovanje, porodiljsko, ne zale se ni na sto.