Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
opet kazem, ja tjesim zene, dodjem im ko rame za plakanje, ali opet se vrate onima zbog kojih ih ja tjesim
žene bolje glume, onako generalno...
Oj gluposti svjetske! \"Muškarci imaju tu sposobnost da budu simpatični, slatki i duhoviti u isto vrijeme ili da kažu nešto neprimjereno, a da im to stoji simpatično.\" Eh eto zene nemaju, A vala i ostatak clanka je bas ono NIĐE VEZE! Bolje nista i ne objavljivati nego ovakve nebuloze.
hmm.. pa bolji su... parkticno u svemu :D osim rada u kuhinji! :P
PP hahaa samo me pratis ccc HAHAHAHA,a hvala za pozz pozdrrav i za tebe,mada bi te voljela upoznati :P
E GLAVNO JE DA MUSKARAC ZNA ZAVRNUTI RASKLIMANI SARAF NA RUCKI OD LONCA. POLA IH NE ZNA NI TO. A I STA CE MI ZAVRTATI, KAD ZNAM I SAMA ZAVRNUTI STA TREBA.
Alma samo da pozdravim, dugo te nije bilo :)
hebo zivot ... danas i nema fraera koji zna saraf zavrnuti svi pederi sa njeznim rukama i tipkanjem za kompjuterom trazeci ljubav svog zivota zivio gugle! neradnici
Ma pricajte sta hocete ali jedna je cinjenica NE MOZE MUSKO BEZ ZENSKA NITI ZENSKO BEZ MUSKA HAHAHAHA,a ovo gore sve sto pise u clanku pa to je zivot sve ;) i nije to nista strasno :)))
U svemu su bolji od kuhinje do radionice. Najbolji kuhariu, krojači, političari, majstori i osalo :) Bolji smo od zena u takozvanim ženskim poslovima a u muškim da i ne govorim.....
Pih i na vas i na vaš komentar. Jednostavno rečeno od tačke A do tačke B oboje stižu, samo različitim putevima, i to je jedino bitno... stići na cilj i uraditi zadani zadatak. A svi oni koji osporavaju ženama sposobnosti su upravo ti koji ih nemaju i koji su jadni jer ni na jedan cilj nikada nisu ni stigli i u životu nikada nisu ništa ni postigli, osim možda činjenice da ih je upravo ŽENA RODILA a ne ALFA MUŽJAK za kojeg se predstavljaju.
wtf???kakvo jutarnje piskutanje?......
jedina razlika izmedju zene i kokosi je sto zena ne s e r e po putu :)
Ovi iz sarajeva x pisu samo gluposti!!!pardon ,prepisuju gluposti!!
Hhahahaha, jos im krevet ostao, sreca pa na tom polju mogu izgubiti samo u Banjaluci :D
Nisu ni za serpe, najbolji kuhari na svijetu su muskarci, nazalost.
Žene su dobre samo za šerpe i kreveta xD