Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
-Doktore imam problem sa vidom, ja otkako sam se oženio ne vidim pare. :')
Mozda ti zena pusi pa sve ide u dim!
U svom ili tudjem braku :)
Stupiti u brak prije tridesete je isto kao napustiti party u pola deset
opet dnevna doza retardacije na klixu .... kakve veze ima SAD sa nama bolje ne biti do 25 . nego se udati i oženiti sa 20 i razići se u 22 oj ..... to i jeste problem ... nonšalantni ko da ulaze u bazen , a ne u nešto tako važno i ozbiljno kao što je brak .... zato i jeste bar tri od pet brakova u ranim dvadesetim osuđeno na propast
Ha ha ha ha ja imam 77 g. i nikada nisam bio u braku i što je tu čudno? Bar mogu reći kako nemam nabijene rogove!
Cekaj, jos uvijek stignes uletjeti u brak :P
Prije će stići u đenet nego uletjeti u brak. E, jesi šašava.
PRIKAŽI ODGOVORE (36)
"_U 2012. godini svaka peta osoba starija od 25 godina nikad nije bila u braku" Izvještaj je iz Amerike. Njihov statistički podatak nije mjerodavan za cijeli svijet.
Hi hi mi bosanci do tih godina imamo 2- 3 braka iza.
nemam ni 25, a kako me krenulo, docekacu ih solo :D
-Samo oteraj ljude u quratz i biće ti bolje :D
hajde pa nisi sama!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
i kod mene ce izgleda tako biti :/
...a što bogati nam prenosite istraživanje iz amerike, šta to nama znači? glupa vijest da vam zapuni prazninu, ama baš nikakve veze s nama nema!
a sad 2015
A i ne namjeravam !!!!