Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li je gore pa lijevo gledano od strane zene ili muskarca? Mislim da kada zena gleda i vidi da oci idu lijevo to znaci da laze. Kako samo mala nepaznja u tekstu moze dovesti do diametralno krivog zakljucka :)
Kako da prepoznate da vas ONA vara: 1. Mindza joj razlistana kao konobarski slajpek
E stvarno ste klocevi ne prenosite jednu od glavnih vijesti trenutno ali zato pisete neke glupe vijesti.... ccc brodovi koji se krecu prema palestini su blokirani... prma njima se krecu 4 izraelska broda i jedan helikopter... ako neko ne zna o cemu je rijec... prije neki dan su krenuli humanitarni brodovi iz istanbula prema palestine (Medicinski lijekovi...)
JEDNOSTAVNO MARŠ.
bas mene zanima otkud vama da se ovo odnosi bas na muskarce?? Ajd svega vam odgovorite, bas me zanima...
Samo ga vi njoj izvadite, nema ona sta da misli, ima da ga zgrabi odmah i to je to. Žene su glupe svakako.
MA LAŽITE KAO Adriana Lima gola u polutami i sve je ok :) polutama je kul!
mi obicno ne lazemo. kucke puno vise lazu od nas, a vas clanak o tome nam ne treba, jer su kucke toliko glupe da ih covjek prokonta prije negoli zinu.
lizem usta zato sto su mi suha. znaci lazem..
jos recite ako prne tad vas najvise voli to ce biti vrh
Zali boze 2 mb koje sam utrosio na otvaranje ovog clanka...
Ja stalno prdim kad lazem, zena mi uvjek sazna! Sta da radim`?
Ja se obicno zacrvenim kad lazem :S
Boze kakve gluposti, jos kakvi glupi ljudi pa ce poceti i u ovo vjerovati. Covjeku se zijeva, stavi ruku na usta i trebal bi da laze :D...
sta ima detektivi....to vi malo citalu upustvo za detektor lazi