Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa više *ebu mušteriju nego što *ebe hahahah
U ova nesigurna vremena najbolje je držati stvari u svojim rukama.
Zabranjeno jaje na oko
Samo 2 metra distanca i nema problema
što bi rekla Severina,tutorijal
Zivot ti sad dodje ko jedan nastran pornic..treba prije spontane partije nazvat WHO i pitat koje su pozicije trenutno dozvoljene..imal ko broj za svaki slucaj? Mozda umocim ove godine..
ove poze se upraznjavaju u kancelarijama nasih uhljeba i sluzbenim autima jos dvije decenije prije korone...veli mi jedan sto radi na obezbjedjenju jedne drzavne agencije...necu inenovati koje...po citav radni dan se iz kancelarija cuju dahcanja i jaukanja...
Ne mogu ni do Hrvatske, a kamo li do Svicarske i jos do bordela.