Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I naša vlada se trudi da podigne natalitet, naknade za porodilje ne kasne više pola godine, smanjili su na 4 mjeseca u kojima se treba ,,snaci''. A djeciji doplatak je podignut sa 9 KM na 11KM...pa ko nebi jebao kad te vec toliko stimulisu? Ali uglavnom drzavu i ovima na vlasti mater...
Sad bi pristao na ugovor sa danskom drzavom da im karam trebe narednih 20 godina, a za uzvrat da mi daju njihovu penziju
Dankinje hmm ne hvala
Umjesto da se ugledamo na male zute, svakako smo sjebali zemlju jos kad dodje par milijardi ode sve u p..pakao...
Neki naši političari, u cilju povećanja nataliteta, daju izjave u stilu: "Kome se ne sviđa ovdje, eno mu graničnih prelaza". Na taj način uspješno otjeraju i roditelje i djecu koja bi za koju godinu trebala biti roditelji. Kad nam konačno ponestane kruha, neće se libiti da kažu :"Dajte im kolača". A mi ćemo i dalje blejati.
MA to je radi izbjeglica koji su nedavno stigli u Dansku ! Možep mislit ARapa kad nakon žena po šatorom prvi put vidi žene u minjaku !! A I Dankinje nisu protiv dobre akcije !
pozivam dijasporke sa danskim papirima da mi se jave, da podržim akciju!
Kada Erdogan kaze pravite vise djece onda je diktator a kada u Danskoj isto kazu onda je to ok i slatko.
Zivim u danskoj nazalost nizak natalitet je ovdje iz jednog razloga a to je posao i zene sve vise radjaju u tridesetim godinama.
e dame iz Danske,pravim djecu po narudzbi,a dolazim i na kucnu adresu
@Koll jesam li te pitao za misljenje mozda??? pazi da i tebe ne zguzim
@Koll samo se ti naguzi pa vidjeces koga mogu,mamu li ti,hajde razguli odavde papak
PRIKAŽI ODGOVORE (1)