Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi politicari vam porucujemo sa najboljim namjerama....je*it€ se narode :D
Da li ovo podrazumijeva i DR*ANJE ?
junak ti mi pokvari volju da ikad ista vise procitam o sexu.bas si bljutav pa nepise ovde u vezi tih stvari.ovde se radi o ozbiljnim stvarima nije to za svakog hehe.ako si ti nato spao onda si jadnik a ne junak ..hehe
Endorfin i oksitocin NISU hormoni stresa!!! Obrazujte se prije objave clanaka.
Stavi joj ga Brate..
pa i nije neophodno ti da zn aa a as, a dje da zna a a as, kad nista ne zna a aas hahahahha!!!!!! iz mog ugla ti izgledas kao da nista ne zna aa aa s hahahahahahaha....ma ne, salu na stranu, nedostatak sexa se manifestuje pojacanom nervozom i osjetljivoscu,a to fkt fkt fkt jesu simptomi koji zrace iz tebe da ne kazem bljeste poput reflektora na Barcinom stadionu.... Ceeeelik aleeee Celik aleeee Celik ale ale aleeeee!
ne znam kakav sam ja \"manekenu\" ali bih je.bao i tebe i sestru ti i majku i sve redom...vaistinu na ovaj krsni dan...dijagnoze mi enma.....al bih ti cijelu familiju jeb.ao...maj.mune jedan !
@@aaaa Kad se paučina uhvati , dobar je i ružan manijak.
pretpostavljam ruzan manijak :D))))
ma ocajan nisam,manijak jesam i to veliki...niko dijagnozu mi ne moze postaviti...eto decko zovni broj pa da tebe barem po.ševim mooolim teee....vaistinu !
ocajan ili manijak?
Pa majku mu imal koja da bi se sexala kad je ovo tako dobro i zdravo....hajde molim te javi mi se obavezno na 061 258 554
život je duga, dosadna šetnja, i stalna žurba, u životu nekad se gu.i,a puno više se dr.a
dobar ovaj portal, sve nesto fino preporucuju...jos samo da ima dobrih istomisljenika zenskog spola, pa da to primjenimo ;)))
SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX
A šta da radimo mi koji ne smijemo ni se.xat ni dr.kati?
eh ljudi.. hajmo se j.ebat!