Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I Željezničar kaže da je primio samo 3 komada jer kad bi priznao istinu svi bi mislili de je promiskuitetan.
gori su muskarci po tom pitanju puno od zena
Lazu i muskarci. Razlika je samo sto koriste razlicite matematicke formule: x = stvarni broj partnera Kada zena laze = x / 5 Kada muskarac laze = x * 10
Znadel neko kad ce pemzija..ha pametnjakovici..
Sto ste vi gospodo postena muska navalili ovih dana na zene i tuzakanja i bljuvotinama po zenama,A TO VI MUSKARCI TAKO FINI I NE KR.VA.TE SE,A SVE LOPINA DO LOPINE NEMA KOGA I STA NEBIH UZJAHALI OD ZENA,PA MUSKARACA VISE OD POLA VAS SEXA I SA MUSKARCIMA I ZIVOTINJAMA,FUJJJJ GADNISTE A SAMO CUTITE KAO KUR.EEE MUSKE,A SVE SE ZNA PO STATISTIKAMA SVJETSKIM.
Moja je žena treća, a ja sam u onih 60%
Pa šta ako laže,po čemu smo to mi veći frajeri ako sam ja gadjao više od 50,znači ja sam frajer a ona je kur....na...nije fer
I Amar Osim laže svoje navijače kad kaže da će se ŽeljA časno oprostiti od Hapoela. Bit će još jedna tura seksa i bušenja Šehića!
ja nemam sta tu lagati, ja se cuvam za braka- suha sam ku.ca
\"Oko 42 posto muškaraca izjavilo je kako nerado laže, dok je takav odgovor dalo upola manje žena, 21 posto\" ZENE SU LAZLJIVE DROLJE,cast izuzetcima(onim koje spadaju u onih 0.1 %)
Bilo ih je i bit ce ih hehehe
pa sta treba mi rec da je pregazila cijela ceta. bolje da taj podatak ne znam. vozdra