Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U merhamet pa nek tamo jede, kakav bezobrazluk, slabo danas i jedu, vise vole shishu i pivu.
Jel se i one zovu sponzoruše
a muškarci pristaju na izlazak i da plate obrok jer zauzvrat očekuju iskrenu i duboku ljubav? ma hajte molim vas
Koje ponizavanje zene.....a kada je u Islam u pitanju tada ste najveci experti za ljudska prava....vidi se ko vas je rađao tako naopake cim je ovo za vas normalno
Sta ima veze platit rucak gladnom insanu, sevap je to.
Laz! Nikada ne bih da sam mu prva,trudim se da ja platim kad mi god dopusti,a ko dopusti da bude treca,druga ta se i ne zove zena!
Laz! Nikada ne bih da sam mu prva,trudim se da ja platim kad mi god dopusti,a ko dopusti da bude treca,druga ta se i ne zove zena!
@missES Sta bona !
Mene vazda zapada prva i druga .....
E ova sto se trebam nocas nac’ s njom će samo kahvu popit!
Strašno ako je tako!
so...you actually tell me there is a hope?
Ovo moze napisati samo dobar idiot. Ni jedna normalna cura/zena nece izaci sa nekim samo za besplatan obrok. Niti jedna. Prestanite tretirati zene ko da su stvari na pijaci. Ako odes u javnu kucu svaka ce pristati na izlazak jer joj je to posao a ni one nece za besplatan obrok. Poslije obroka moras tpla. Izaci ce jer ocekuju vise od dzbe bureka. Reci bilo kojoj haj izadji sa mnom platit cu ti burek ili cevape pa ces vidjeti kako ces se provesti
nisu svi muskarci isti
@Elda Upravu si, neki su pripadnici LGBT&Q populacije.. A neki nisu.... XD
Ako je neka futa,pravac pekara
Kod nas svaka prva 😆