Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo je sex zdrav.. ostalo manje više
@Masnica1992 sex al sa siromasnim gusjenicama iz entitea Raspala Tegla Kandila.
@mujoubica tebi je izgleda neki Bošnjo mamu ili sestru opalio pa si kivan
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
E treći dan mi je desno oko počelo malo da se k'o otvara...
Zamislite sledeći naslov teksta : "Svađanje može biti zdravo u vezi, ali samo ako to radite na ispravan način", a na slici muškarac udara ženi kroše. Sublimalne poruke destruktivnog feminizma na delu.
@Android Knego ...in
Zato mom dragom nikada nije ni otvoren karton 😂😂
Ode se posvadjati sa zenom odma sad
zdravo je samo ako je ovako :)))) https://www.youtube.com/watch?v=E0zx8GIBI_Y
Više volim svađu koja ne uključuje vrijeđanje,nego kad druga strana samo zašuti,pa ja moram grah razbacati da skontam u čemu je problem.Svađa može,samo bez vrijeđanja.
vi mi recite kako se pravilno svadja
Dakle, svađajte se ispravno
kad naprskam moljce iz entiteta Tuzni Tamjan, stvarno se u zraku onda osjeca sreca...
Aha moze biti zdravo ali kako za koga recimo mene kad zena iznervira isceram je napolje da zjapi na kisi nekoliko sati dok ne pokuca i izvine se. Ako me bas iznervira zna preko ledja dobit i onda me naljuti pa je natjrram da iscjepa 10metara drva,promjeni mi parket i okreci i smiri se. Dok sakom musko ne udari od sto nista
Ma gdje ce biti zdravo, nema mi nista mrze, ja volim mir.