Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa to je ko u onom vicu.Kako izgleda prva bracna noc??Mladoženja broji pare a mlada stavlja slike na fejsbuk
Kod nas je običaj da se mladenci daruju novcem,zna se ponekada skupiti po prilično love,poslije razlaza i odlsaka u spavaću sobu,prvo se dijele pare,dvije meni,jedna tebi ili obrnuto
...od svega ima gore...zamisli gledat romantičnu komediju sa dženifer aniston...
...eo maločas vratio s-300 u garažu :)
...to mi je za okokuće :)
Ma dajte ko ide odmah na spavanje ;)
Ne znam, ali po ovome ispade vecina. :-( Ma da sam ne znam ti koliko umorna, ne bih samo zaspala. Ovi pod 4 najpametniji. ;-)
monde kako ti stojis s tim:-):-D
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Je li ovo opet neko istraživanje? Je li bilo anketiranje? I do kakvog su zaključka došli? Ko je spavao, ko nije spavao, šta su i gdje radili ? je li bilo na zadovoljstvo svih: mladenaca, posluge i publike, pa novinara? Hahaha, ni prvobračna noć više nije mirna. :)))))
Izbacio Mujo, dan poslije prve bracne noci, posteljinu "kafene" boje. Pitaju komsije "Sta je ovo bolan Mujo, kakva je ovo vrsta crvene boje?" Na to ce Mujo: "Kad' ja derem i zeludac puca!".
Momak se trebao ženiti i dva dana prije svadbe ode na momačko u javnu kuću gdje slučajno slomi onu stvar. Ode kod doktora i ovaj mu kaže da mora u gips ili ga moraju sjeći. Momak izvan sebe, ali šta će kad mora, nek ide onda u gips.... Prva bračna noć! Kaže mlada: Vidiš li ove usne, to nitko ljubio nije, vidiš li ove grudi, to nitko dirao nije, a ovo dolje, to niko nije ni vidio, a kamoli šta drugo! On nju gleda, pa će na to: Meni to govoriš? Pogledaj, Nov i neotpakovan!
Jos jedan pokazatelj kako serijatom sve dobiva puni smisao
Znaci i kod tebe nista prije braka >D
Pa zna se sta je nekada bila prva bracna noc. Sad me ne.bi cudilo da prebroje pare i odu na spavanje, ostalog su se uglavnom do sklapanja braka vec nasitili. Nidje romantike, fuj
nisam ja ispunjena zlobom, ja sam puna ljubavi, to sto povremeno zaj e b avam kretene poput tebe je druga stvar. pojedi snickers.
vidim, Dorn i dalje visi na BIH-portalu, i samo sere...nemas vaznijeg posla?
PRIKAŽI ODGOVORE (6)