Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni je otac govorio nadji zenu sa sela, jaku da moze radit. Ja je naso, prebila i mene i oca.
Oplakah hahahahah
koja se nauci varati nema lijeka ide tako do kraja netreba ti tu nikakva studija
kada se jednom razotkrije prevara prestaje ljubav i povjerenje...
Sve se vrti oko Stvarki, tako da godine, dob, dob dana ili noci, nisu bitne.Bitno je da Stvarka radio posao i da je lijepo a onda dodete kuci kod sigurice i to je to!
U onijem godinama kad njegova paznja preraste u nasilje
Znam da vise nema stida i obraza , krpe se ko lude, vise nego muskarci iskreno.
Ma nemas pojma
Jadna ti majka cuj 15%🤣🤣🤣, pa ovde sta se radi, nemate vi pojma, pa meni jaran pokaziva poruke sta mi udate zene salju i kako se same nude, realno malo koja se ne udara.
E ako je realno onda je to tako
e ako ti je jaran reko' onda je to 100% istina, sve su kurv* nijedna ne valja.
Ženi se kad si mlad,jer kad ostariš bićeš pametniji,a pametan čovjek se ne ženi Agatha Cristie
Danas i muškarci i žene u velikoj mjeri nakon tridesete godine stupaju u brak, tako da statistike o varanju i krizi srednjih godina padaju u vodu.Kakva kriza srednjih godina sa 43 kad dam se oženio u 39.
Ne znam kakve su ovo glupe determinističke odrednice prema kojima se vrednuje ljudsko ponašanje? Šta je sa karakterom kao odlučujućim determinatorom? Ovako se ljudi svode na biološki ili ekonomski determinizam.
Biologija je u podlozi svega, pa i psihologije (karaktera).