Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stvarno stanje na terenu: Studenti najvise lazu sto se tice seksualnog zivota.
Nije istina !!! NEMA TU EKENOMSKE RACUNICE :)
Jao kloceva i ku.rcevih istrazivanja pa naravno da mijenjaju najvise partnera kad su generalno fakulteti ekonomije u svijetu najpretrpaniji studentima na nekim evropskim fakultetima ekonomije ima i po 12.000 studenata naravno da ce se je.bat ko foke. Cuj ekologija, pa tu samo zene idu na fakultet, koga ce mijenjat, prijateljice?
Najvise se karaju one sto dodju primjer iz Cazina ili Bihaca u Sarajevo da ko fol studiraju. Znate one po studentskim domovima ili negdje drugo, ma one dodju da studiraju sexologiju i nista drugo ;)
vrhunskoga li istraživanja u moru ovih informacija koje nam preplavljuju mozak, teško je ostati normalan sutra će biti naravno apsolutno suprotno ovome
Ja sam frizerka i nevina sam :(
Studenti koji najčešće mijenjaju partnere uglavnom završe na ekonomiji, iako su počinjali raznorazne studije. To vam je sva kvaka.
najvrijedniji i najsavjesniji? sta vam je?
Studenti ekonomije imaju vise vremena da se bave drugim aktivnostima osim ucenja za razliku recimo od studenata medicine ili nekih drugih \"jacih\" fakulteta gdje se trazi ozbiljnije ucenje.Ironicno svak studira ekonomoiju u drzavi bez ekonomije, zato i imaju vremena da se bave cescim mijenjanjem partnera jer ne znaju sta ce od viska vremena .
Edo Maajka me savjetovao da upisem ekonomiju
Nema tu ekonomske računice
Nas filozofa nigdje , ....
Studenti gradjevine jednog ili nijednog... Forever alone! XD
bas me zanima guze li ista ginekolozi vise od nas ekonomista jer njima je ona stvar vazda na vrh nosa
\"Studente ekonomije često smatraju najvrijednijimam i najsavjesnijima\" - hohoho, zemlji, otvori se.
... zavrsio sam pravo , nakon ovog clanka prebacujem skele i prelazim na ekonomiju....
Kakvi studenti,profesori guze puno više...