Komentari (147)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glavni fetiš za žene u BiH je BMW ili Audi.
U mene nema eksperimenata,ja to volim po starinski,zguza odmaknem se metar i gledam kako ulazi.Ispričavam se na riječniku.
a ciji joj to ulazi kad si se ti odmako citav metar? :P
Nista fetis. Moj muz i ja gledamo utakmice subotom, a on, jadan, navija za Zelju, pa i za Chelsea. Kaze - "volim plavo, pa da ga yebesh." A i ja plava, pa eto. I ne treba vam pricati, ne ide ni jednim ni drugim. Gledam ja njega kako se nervira i psuje, pa mu kazem: -Fadile! Nista on. -Fadile! Opet ja. -Ha? odgovara moj muz kao poslednji coban. -Haknem ti, kazem ja. Smije se moj Fadil, uvijek se mi tako zezamo. -Bi li ti, macak, sta srkno kasikom? A to nasa sifra da djeca ne skontaju. I ne treba mome Fadilu dvaput govoriti. Kao momak. A da voli tange i haltere, voli brate. Samo sto se tad zajuni kao bik, zubima bi sve kido moj Dilfas. :D
Klix.ba nema što pametnije, nego da nas obrazuje o sexualnim fetišima, jer većina novinara imaju financijskih sredstava pa posjećuju BSDM klubove i swinger partyje!
A šta je sa opancima i vunenim čarapima??? Nemožete reći da sam jedini sa tim fetišom!
Izlazak na izbore i četiri godine poslije - izjebu te ko nikad
brate, clanak nidje vezze ... jos na cesrce ...
Jest vala. A ja se taman ponadao da cu otkriti kakav fetis imam, a ono nigdje fetisa s glave.
hahahaha jezik, koji je tvoj fetis? :-P
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Cekaj, samo malo. A ako ja volim sve ovo, sta mi je onda fetis?!
boze sacuvaj perverziju
...pa sunce mu, đe ja da mašim vaki članak :))
...eto ga na :))
..commi... Bas pricam ostrugi mos pojesti 40 cevapa uz bifteke i kremenadle...ladno...ne vjeruje mi....
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Nepreminulo se akobogda,Bože me sakloni i sačuvaj od prokletog šejtana
Halo mandrak,okle tebe u prici o picama,bjezi bolan ruzit ce te kachavenda
DAJ GOLU ZENU JEBOVAS LATEKS JARANI MOJI
Meni kad Ramiza prvog donese 450 KM iz fabrike, ja svrsavam tri dana, nema mi veceg fetisa..
Ko se moze sjetiti clanka sa Grbavice kada su muskarac i zena imali odnos na livadi a neka zenska osoba je sve to slikala. Ja sam tada zakljucio da je ovaj site jednim dijelom pornografskog sadrzaja. Sa jedne strane je bio 'voajerizam' a sa druge 'public'. :P
meni je fetis citat komentare na svakom klix clanku he he heh