Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
divni ste
@jasamtkoje! Nije mi jasno zasto ti dadoše toliko minusa, u ovome sto si rekao nema nista loše..... tolike godine je jebbavat a da je nije dobro izjebbo je nemoguce
@jasamtkoje! Jesu, al eto nekako mi ovaj ima smisla!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Au ovo je zaista rijetkost. I svaka im čast.. Što se tiče neizgovorenih riječi, pa one tako malo znače kada se porede sa djelima, a brižnost koju gospodin priznaje, je svakako kćerka ljubavi..
@Elaa Na osnovu kojih činjenica baziraš svoj stav?
@edomedo Obavezno? Evo odma'.. Nego, samo ti bacaj udice, pa gdje ti upali...
U šta vam život prođe... :))))
@sandzaklija.Slago te stare mi tvoje,nema na pravoslavnu crne magije jaće..
To je to, prekucali život.
Ma rek'o je on samo ste oboje zaboravili...
Neko za nekim mora trčati.Bolje da ona trči za tobom nego ti za njom...Plitka je to pamet i ako kažeš da je voliš, to je to! Pušiona si do kraja života! Word!(što bi reko naš crni jaran Alex Renfroe)
@PasjalukPasjaluk Nisam vazda tako razmišljo,jarane.Tek kad sam završio kao junak iz pjesme " Dva dinara druže" ,postavio sam ovu teoriju... Ovdje priča iskustvo ! Word!
Pa možda je i ne voli, tolerancija i poštovanje kako sami kažu...
Semantika - ipak je voli, govorio ne govorio...
Duse drage, stare. Citav zivot zajedno i opet - sretni. Lijepo...
Isto dvije suhe šljive za kompota.....😀