Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A gdje je \"Muskarac pun para\" na listi?
Vratite mi minutu zivota koju sam izgubio citanjem ovog texta . Umorili ste me i udavili i stavrno mi je zao sto ovo procita .
Mit broj 8... Zene zele imati nekog levata koji ce im kupit boga oca, a drugog koji ima ogroooomnu qrchinu vakoo volkuuu koji ih moze zadovoljit... Normalno.. I ja zelim Rasnu Švedjanku, iz neke gigantske porodice, sa nekih 70 godina i sa par neizljecivih bolesti (za svaki slucaj) koja ce mi sve zivo prepisat, a ja je tarlahat, a ovamo pored zelim zensku tipa BOG ALAH MELEK ČABA koju cu da k.a.r.a.m dok ne crknem ko konj... eh et.. to je istina alaam... :)
Mit broj 7 - VELIČINA IM NIJE BITNA
mit br. 7 zene ne zele muskarce koji su puni ko brodovi ili imaju brodove voze luksuzne sportske aute i oblace samo markirane tkanine ovo uopce nije tacno nego je mit zene to iskljucivo zele mislimo na teritorije balkana
vidim da su ovdje komentarisali oni koji se bore protiv zena MACHO STAVOM sve dok ih jedna ne scepa, e onda ste....khm khm kako god, opet volite zene a ne muskarce, tako da se mozete zaliti koliko god hocete.
ovo je tacno ali u drugom smislu, ne ovako kako je objasnjeno ispod svakog naslova. uglavnom, niste izgubili vrijeme na citanje muskarci, ako hocete svoju damu da ispunite.
Koliko mogu da primijetim žene na Balkanu žele Onura !
Zene zele :dobrog frajera,da je pun para, dobar sex i da je romantican do bola:))
zene zele da vas handre ko buda lu 24/7
da mu je pun budjelar a seks i ne moram dobit ;)
ZENE PREVISE ZELE BRATE :)
1. nije istina 2.nije istina 3.nije istina 4.apsolutno nije istina 5.istina 6.nije istina
Zene zele ku*ac. A najmrze su mi one ufurane zenske, kao misle da su one iznad drugih..
Ma ciste gluposti: Pod broj jedan treba da je muskarac sa puno para, a ovo sto ste napisali da zene vole moje prijateljice ne stima 100% uvijek kada sam pokusao da objasnim zeni da mi je to prijateljica nikad mi nije vjerovala i uvijek svadja.
I ja bi mnog sta zelio,npr. da sam nosio ove naocale sto ih sad nosim,kad sam svoju zenu upoznavao,nista vise . Mozda sad ne bi vozio krs,jer zena kaze da moramo imati \"stek\" za ne daj boze,ne bi imao 2 sejtana,koji cim okrenem glavu maznu auto,i kamion kazni nabace,pa popijem 3 apaurina kad krenem da registrujem auto,itd itd Da mi je ova pamet bila, ...
nuto diskriminatora, sto mi obrisase komentar