Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad brzo svrsi!
Blago onima ciji su \"problemi\" ovo.
Ponekad se potrudi preko vikenda da ispeče pile i krompir i to je sve. !?!? Vata fak, ovo neko univerzalno pravilo? Ej, stvarno nemojte kopirati ove tekstove od nekih zapadnjackih portala, dajte napisite nesto vise prilagodjeno juznim slavenima i zapadnom balkanu.Hvala
Nervira ih slanina, čvarci, bijeli luk i rakija
@smijesno car si... ovo je najjaci komentar ikad vidjen na saiksu! luuuudnicaaaa
Članci su vam naprosto RETARDIRANI...Covjek bi po naslovu pomislio da moze nesto nauciti ili cuti nesto pametno a ono same gluposti koje zna prosjecan petogodisnjak.
do sada su uvjek ovakvi clanci bili ilustrovani bjelcem koji se natakario na bjelkinju. tako da mi je ovaj crnac skroz nekako sega
Sta me briga sta zene mrze kad mi je zivot otisao do djavola
..pa gdje cu držat svoje čarape-ispod jastuka, ha ja, sjoj ovih žena...... :(
Nigi prahnulo!
Vjerovatno je zato svaka druga pustila korijene u mobilni telefon, upravo jer ne vole tehnologiju. Toliko je ne vole da provode deset sati dnevno na fejsu.
mene najvise nervira kad su mlakonje i kad se raspekmeze sa nekim stihovima i bljutavim nadimcima
hehe ova kaze ovom daj covjece smrdi ti iz usta ZACEPI
A postoji i jednostavnije rijesenje,ne pokusavati da udovoljis zeni,jer taj se jos rodio nije koji je uspio u tome.