Komentari (170)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...đe god digneš kamen, iskoči expert.
ja otvorio jutros pastetu za dorucak, kad iskoci expert, ka'e ne valja to jest. pa poce brojat stetnosti :))
...štuti, dobro si prošo. moj jaro otvorio argetu, kad ono iskoči kolinda :)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
kojim partnerom? jedel' se to? :D
nemoj tako bolan, pa ja ti stalno lajkam pjesmu :D
The o... Ima, Grupa, Letu štuke sa istoimenim albumom...probaj yt..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Lafo.
A sta ako te bebaci (oba) "nogiraju" iz tvog rodjenog kreveta i moras se "ispaliti" u dnevnu sobu na spavanje. E sta to govori, profesore.
"Ukoliko partnerka pred zoru drži u ruci "nešto tvrdo" u krevetu, partneru se najverovatnije piša, ali se ne može ustati da ode do WC-a kako joj se ne bi usr'o u ćejf, a ona također najvojerovatnije sanja nekog sasvim drugog a ne svog dragog. Eh šta ova poza govori o njima ?
Sve si moje sto mi je jos ostalo da te volim nikad nisam prestao zivim za to da te sebi vratim ja drugog razloga nemam Sve si moje sto sam ikad imao i tek sada to sam sebi priznao da sam ja ustvari tebe izdao Sve si moje, sve si moje sve si moje, ti (2x) Sad se kajem svakog trena sto me u tvom srcu nema tek sad vidim sta sam imao pa suza mi krene
Na kakve je ovaj klix sihire udario nije mi jasno
Ista mi poruka danima stize na sve si spremna da budes mi blize gazis po mrtvima, reci ne stedis drska si, lukava, znas da vredis A meni druga je sve ona mi je vazduh i voda lepota sto krasi te prolazna je kao i moda Ref. 2x Da ima ljubavi lakse sve bilo bi da ima ljubavi, da ima ljubavi ne bi mi cekali da ima ljubavi na sve bih pristao i nju bih izdao da ljubavi tu ima imalo Ovom ti porukom istinu kazem nisi za mene i sto da te lazem gazi po drugima ka cilju svome jos uvek najbolja ti si u tome
http://x.vukajlija.com/var/products/posters/201509/740108/ako-hoces-sve-da-vidi.jpg
Ja svoju curu najvise volim gledati dok spava.Jedino tad ne zvoca
Spavanje je nesvjesno čovjekovo stanje, pa ovakva se istraživanja ne mogu ni uzeti kao mjerilo veze i odnosa sa partnerom. :)))) Mjerodavnije je svjesno, budno stanje.
evo članka za belaja...
a, sanjam drugog
samo je san stvarnost.
tu nema ni juce, ni danas,ni sutra
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
ovo neki novi tip slika.. tekstualne slike? :D
ah popravise.. ne valja ostavljat ove ispravljacke komentare.. kad poprave.. ispadnes budala :D
ghk
ja spavam s partnerom ispod jastuka. (smijesno jer mi je partner desanka sakic)
Rukija Rucic
A sta ako prdnem, pa ona legne na pod, da li to znaci da je nasa veza u krizi?