Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo znam da 'ako žena uključi brisače, a ne pada kiša, sigurno će skrenuti desno'! :)
logicno
E, baš sam ta! A ponekad skrenem i lijevo sa desnim žmigavcem! Nonšalantno!
Prva žena na Mjesecu : - Hjustone, imamo problem!.. - Šta je?? - Nema veze, ništa.... - Šta je problem?? - Ništa!! - Molim te reci nam šta je problem?!.. - Znaš ti dobro šta je problem!!!!!
Kad sijevne saka bice sigurno "dobro",onda tatici nek'prosipa hirove .
:)))) Hahaha, pa stvarno su pretjerali! Ženama se ništa ne vjeruje. :)))))
-Ko smo miii???? -Ženeeee -Šta hočemooo??? -Ne znamoooo -Kada hoćemoooo? -ODMAH
savremena nauka jos nije odgonetnula odgovor na pitanje iz naslova
hahah a tesko da ce i odgonetnuti, kad i one ne znaju sta misle, kako ce tek drugi. ;-)
Žene su vrlo lake za razumjevanje. Kada od nje dobiješ poruku za laku noć gdje ujedno kaže da je jako umorna ona očekuje da ćeš joj reći da ostane još malo. Da pričate. Ukoliko joj napišeš da joj želiš lijepe snove, ona će to shvatiti kao znak da jedva čekaš da je se riješiš. Indirektno. Ne vrijedi, nema rješenja. Navikneš se vremenom da će svaki tvoj potez biti analiziran. Sve ima svoju cjenu. ;)
što mi idu na jetra ove gluposti o muško-ženskim odnosima, niti su žene niti muškarci isti i ovo su debilane, ispada da se i jednima i drugima vrti svijet oko toga što druga strana misli i želi..
rezumjeti ženski um i ćud je vazda bila misterija.....a vazda će i biti.
Zato se pametan muškarac fura na pčele ybg :)))
Brzina kojom žena kaže ,,Dobro sam” kad je pitaš ,,Jesi li dobro?” obrnuto je proporcionalna količini sranja koja slijede. :D Trust mi. ;)
Pitao me decko jesam li ljuta, ja rekla da nisam i sad budala stvarno misli da nisam ljuta.
Sljdeci put pametno odgovori, nemoj samo reci nisam. Dodaj jos nesto uz to barem onio Maaaa nisamm.... hahaha nek se malo zamisli. ;-) Nije ni njima lahko moram ti ja priznati hahah :-)
...život je prilično zaj­eban i bez toga da se razbija glava o tome šta je ljepša polovina "ustvari htjela reći"...ako vam je do tetošenja vaćih ćudi i promjena raspoloženja, možda je cuko bolje rješenje...i kad se razlaje nije ništa konkretno...prethodni stav je baziran na tome da ja, kao nako muško, ni od koga ne očekujem da mi tittra jajca dok se namislim hoću li se svađati ili neću.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Tako kad sekretar Zuka osharafi hanumu u njega,ona kaze da je dobro!Zna,ako kaje nesta drugo,nece izac na dobro!
When a woman says "nothing's wrong" that means everything is wrong and when a woman says "everything's wrong" that means everything is wrong HOMER SIMPSON
Dobro sam hvala na pitanju, a u stvari...boli te neka stvar haj' odyebi :& Tako ispade po ovom istrazivanju ::)))
...a inače nije tako? :)
Zavisi od persone :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
She says she's fine but she's going insane....
...meni je bitno da me gleda u oči dok ovo govori......i, sve bude jasno...😉
:)))))
Nidje veze. U 90% slucajeva kad kazemo dobro smo, onda smo dobro. U ovih 10% ne zelimo da vas peglamo nasom dramom, nasim problemima. Sto serete bezveze. Ko da musko nekad nije reklo dobro sam, a ovamo tuguje jer mu je drug zbario bolju curu, jer je pao na kladionici, nema za kahve...
ne zezaj, nikad ne znaci dobro sam haha
...aj se vas dvije dogovorite pa nam objavite :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)