Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Upozna zgodnog frajera, sa puno para, bijesnim autom, koji joj poklanja paznju... Plan: Kod nje si popusio kako god okrenes - nego se pokusaj obogatiti, jer ljubav i tvoja romanticnost i odanost i ostala sranja cim su te pojedini luzeri obmanjivali - svi padaju pod noge $$$ i dobrom izgledu kod 80% zena danasnjice (udatih zena takodjer). P.S. Ko mi ne vjeruje nek me upozna sa svojom suprugom, sem ako ima i izgled i $$$
Upravo iz tog razloga ne ocekujem odanost. Jer kao sto provozamo drugi auto tako provozamo drugog partnera.Ako ja kresem sa strane,sta da ocekujem od nje?
Zene ne varaju svjesno, nego nesvjesno, pa ga prime u neznanju.
Kas se babo vrati kuci i kad malo popije........ Prvi i posljednji znak da joj to na dobro nece izaci.
E jadnog psihologa i jadne budale a ozda negdje covijek i predaje na nekom fakultetu i uci jadnu dijecu istim budalestinjama.
joj sranj_a
moj je bio ovaj 4. i 5. :)
Ja bih samo ove savjete bolje napravio... za ama baš svaku od ovih tačaka... u sexu je ključ i plan i sve samo se sexajte i sve će biti u dure...
ovo uopste nisu znakovi...prikladniji naslov bi bio \"sest razloga zbog kojeg zene varaju\".....
ahaaha, ne mogu da vjerujem.. cu ona je bezveznjakusa...ahahaha
OK
jok frljo....imaju koze
da nema zena svi bi mi bili pederi.
Plan: Ona je bezveznjakuša. Pustite je nek ide. Slobodni ste! Hahahah, to kralju!
Sta ce na ovo reci reis ceric?