Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li se bas ne moze 5 dana bez seksa...
ne možee
..zato treba imati ženu i švalerku, ženu paziš dok švalerku gaziš 😂😂😂😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
meni to ne treba, ionako mi niko ne da😂😂😂😂😂
Belfast , svaka ti čast.
ko da je zensku do sexa kada ima menstruaciju
bljak
FUJ! Zensko sam evo, pa mi je ovo toliko nehigijenski zvuci. Ne mogu da vjerujem da neko ne moze izdrzati od 3 do 7 dana bez sexa tokom menstruacije. Vjerovatno je ovo napravljeno za zene koje se odraduju za kes lp
Ovo je dobro za eskort dame, da ne gube dnevnice,
e bas pretjeruju
Nista iznenadujuce za drustvo koje nemoze odoliti da pojede u kolicinama koje na kraju ubiju covjeka. Sustina nagona u covjeku su zasnovane na hrani i seksu, te dvije stvari su sustina zivotinjske prirode covjeka koja ako se ne disciplinuje covjeka pretvara u zivotinju ili cak gore a kad se dovede u red, pod kontrolu i uz disciplinu onda covjek se izdize iz svojih zivotinjskih nagona i postaje uspravan konstruktivan i neovisan covjek, savrseno bice Naravno perfekcija nije lahko postignuta
...što bi rek'o Toma.....DOTAKLI SMO DNO ŽIVOTA....
Ovo i jest za snobove ako hoces da si in i da prvi nesto probas pozuri na policu da prvi kupis i da se pohvalis.
MA DŽEŠ METNUT U BLJUZGAVU MINDŽU FUJ KODA MEČEŠ U FRIŠKI KURBAN TOBEJARABI
Ovo je cisto informacija,,ako se neko guzi u u bulju nemorate i vi probati :)
GUZI SE OSTRUGA I TOBEYARDABI
Ali ja ga nemam nikad, šta će mi ovo
POPUSI GA SAM SEBI
@Lily već jesam i tad sam shvatio da imam obimnu ćunu, inače se ne bi reklo onako na prvi pogled
imam naguženo do novembra 'ta me gabri
WTF???
Meni sladje sacekat 5 dana pa onda nadoknadit lagano 😂
@matoljubuski nestalo boba ?
u Islamu imati odnos tokom menstruacije je kao da ga imas sa rodjenom sestrom pa bujrum :))
@matoljubuski respect! Sve u svoje vrijeme.. Kad je ono najsladje.. kontash? :)) Super je sto se osjecas izgubljenim ali zasto toliko PONOSNO. To je pitanje..
@matoljubuski ma dobro, kad pronadjes sebe u zivotu i budes sretan za promjenu vidjeti ces da nije sve u trebama .. treba vremena,polahko :) Nego evo ti nesto za razmisljanje ako to koristis. Kratko. Dakle, vecina kaze bog ne postoji , ne vidis ga , nema dokaza i sl ?! Npr. vjerujes da tvoja mama imala mamu jel tako ? VIdio si je. Vjerujes da njena mama imala mamu takodzer jel tako? I njena mama imala mamu i sl sl sl.. Dakle ni to nisi vidio ali vjerujes :) Malo sjedi popricaj sa sobom. Sretno:)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Podrzavam :) Ako je ne boli, hoce...sto da ne. Sve se da otkuhati fino ako bude sta prljavo ;) Ovi sto se ibrete i kukaju nek zaobidju ovu temu. Ti svakako ionako bambusaju 3-4 minute i to u misionarskoj, ostalo im je svakako "nastrano" :)