Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma si ste vi experti za sex , a treba guzit nigdje vas :P
Sex je sex, ne mijesajte ga s vodjenjem ljubavi ;) Sto se mene tice ja sam imao sex sa tri bivse i super je funkcioniralo... dok su ljudi razumni i znaju sta rade.
...lijepo je da si nam se "diskretno" pofalio :))...nego, u kontekstu ose vrijeme / prostor, 3 x 1 ili 1 x 3 ? :))
Ja nisam neprirodno "skroman" kao ti ;) Covjek koji je nesto postigao mora malo koristiti selfmarketing. 3x1 u periodu od dvije godine.
nisam ni procitao tekst ali eto.. teko toliko da napisem nesto :)
sjoj zapadnjaci i njihova istrazivanja... jebacina bez ljubavi te samo privremeno zadovolji i to sve manje i manje... dok se jedno jutro ne probudis i sjebes se kolko si prazan i kolko si sjeban
Koji crni bivsi partner/ice,nisam sexa na tv-u vidio ima po' godine...sretan sam ako se u tramvaju ocesem o' zensko,sa zenama kontaktiram samo preko saltera na birou...kad ovjeravam radnicku knjizicu...inace sam nezaposlen...32 godine,imam dvoje djece,samohrani otac,nezaposlen sam,imam dvoje djece...procelav...ne radim...ovaaaj,a koja je ovdje tema?
Izgleda, ti se malo pogubio. De ti pokušaj s onim oglasima za usamljena srca. :D
Čovjeka kriza uhvatila, ne pristaj mu na muku.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
ma ja bolan, od birača nema ........... :) ha bivša ha sadašnja :)
nije mu dala dok su bili u vezi a sad da mu dadne?
Joj 'tvrdo u mehko' svakako me opušta, bilo sa bivšom ili sa sadašnjom!