Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj klix samo o sexu i marihuani
@muhamedjepedophil Ima. Uljudniji "nick"!
A šta treba? O nacionalizmu? Mržnji? Ratu?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hebote ne mozes otvoriti Klix a da ne nadjes clanak kako je sex dobar. Zagorio nam Klix.
Politicari ga ne vade,to ce po 1000 godina zivjeti.
Blago prostitutkama.zivjet ce preko 100-je.naravno ako imaju posla.
Ka*anje je nauka :D
Danas nemozes ni to ako nemas u dzepu...
@xxlenaxx Nez brate, bilo kako bilo, nece s tobom ako nemas neku solidnu placu, automobil... mozda ti mislis da ne gleda kroz novac, ali ne odvedi je na more ljeti, vidjet ces otkaza...
Svakih 6 sati doktor mi prepisao.
A sto se podmladih i produzih zivot ovih dana na klixu, nije normalno. Odlicno se osjecam! Jedva cekam sutra novu terapiju.
smiruje živci,spušća pritisak
sad ce se ove nase kurave jebavat troduplo vise,hvala klix
Klix ba očigledno ima krizu identiteta, sa jedne strane hvale Islamske vrijednosti, većinom vehabijske, a onda pričaju o liberalnoj Europi i svijetu! Do kad više "suncokreta" Klix.ba!
karanje je nauka!!! Dobro je rekao čika Kure u kultnom filmu Rane
Doduse Hugh Hefner se drzi dobro, 89-ta godina
E vala, Klix-e, da'e po_tom'... Nemoj da pricam.
@gdjica_zlica Moze l' saputanje, gdjice...
...dobar je naš klixo. u napomenu je metno vjeru na prvo mjesto, "...biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. " (ko i u svakoj sekularnoj državi), a onda malo-malo o sexu i "začinjavanju"...
jest dobar...jos da ga ima?.... xD