Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bitno je biti insan, a onda se može sve lagano.
Ne znam jesam li ikad vidio rečenicu koja mi više para oči, riječi insan i "lagano" zajedno upotrijebljene.
Zadnja je najjača. .......😈
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
vec nam se povraca od besciljnih studija koje rade neke nevladine organizacije koje nemaju sta bitnije u zivotu raditi... te kako ostaviti partnera, kako ga osvojiti, kako preboljeti, kako pojesti 10 u cijelom bez jogurta, da li ste u zdravoj vezi, nezdravoj, mazohistickoj... ne da mi se vise nabrajat .
Mozes misliti moras biti STRUCNJAK da znas koji su znakovi zdrave veze...Hebem ti trunje pa to je znala i moja cukun nena prije 500 godina (osim ako i ona nije citala klix)
evo i ja cu ih odati i ocekujem na mail naputak do mojih milion $. povjerenje, ljubav i postovanje. eto otkrio sam toplu vodu !
pa očigledno da ne znaju ljudi kako izgleda zdrava veza,da znaju ne bi bilo toliko tema po forumima "dečko me tuče, voli li me, ugradio mi je keylogger i slično", a tek crne kronike ne bi bile pune tragedija...
Hajd sad 7 da vidimo ko je u nezdravoj :-) .
4 nacina kako imati lijep zivot 1.Disanje Morate disati normalno i sa vasim plucima.Preporucuje se da udahnete svakih 4-5 sekundi. 2.Voda Voda je vazan faktor u vasem zivotu.Vasem tijelu je potrebno oko 2 litra vode dnevno."Neki poznati magazin" preporucuje da pijete oko 2,5 litara za sretan zivot. 3.Hrana Hrana je vrlo bitan faktor ali takodje izvor zabave.Mozete je uzeti sa rostilja, ispod saca ili na neki drugi od vrlo raznovrsnih nacina.Za sretan zivot je potrebno konzumirati 3 puta dnevno. 4.Partner Moze biti potesko, posebno u vrijeme materijalista/istica ali obavezno pokusati!Za vas sretan zivot jedna od najvaznijih karika Ovako meni izgleda svaki j****i link o stvarima kao "X znakova da ste u zdravoj vezi", "X znakova da vas vara", "X znakova za zdravo tijelo"...
Na slici piše "Ilustracija". Za*ebavaš?!
hahahahha zamisli klix-foldere za slike i ilustracije...veza hetero-veza homo-zdrava hrana-golf2sudar-gras autobus-centrotrans autobus-Severina-AmraS-Hana-luksuzni stanovi-zavirite u *** itd itd...tako da me nista ne cudi :D
Ljubav,ljuba,ljubav.ljubav.ljubav,ljubav i ljubav!!!:))))
All you need, is.....LOVE 💖
I love YOU:)))
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
coek more imati i po 20 zena, to je sasvim normalno, samo sto smo se mi ovdje u evropi otudjili od nasih bliskoistocnih korjena i brace arapa...
A mogu li zene imati 20 muzeva, ili je ta ,,arapska zaostalost " odredjena samo za muskarce?
nemere, kakve zene, dzesi to cula, samo muskarac smie imat dvajes zena
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Naj-bolji znak da ste u zdravoj vezi je ako ne čitate ovaj članak...
Isto tako bitna je i veličina a bogami i dubina.
Znaci u savrsenoj sam vezi!!!! Svih sedam znakova
Vjernost, vjernost fali mojoj snahi...
Nista sine ne brini, sinoT mi neki dobar čojek veli da je vodim hodži u Visoko... biće to aBd dobro
dodala bih: medjusobno poštovanje i uvažavanje, mislim da je to najbitnije poslije ljubavi naravno. to je potrebno u svakoj vezi bila ona prijateljska, ljubavna itd.
Lelice ako nema povjerenja i iskrenosti pisi propalo - sve je pitanje vremena. To je nesto sto ljubav i postovanje ubija.
moreno, to je sve nekako isprepleteno, ako nisi iskren ne mozes ocekivati povjerenje od druge strane i obratno. takodjer ne mozes ocekivati da ce te neko postovati ako lazes i petljas itd. uglavnom mislila sam da je vazno postovati necija osjecanja, misljenja, stavove, iako nisu ista kao nasa. ako se ja i ti npr ne slazemo necu te nazvati glupom i sl. shvatila sam da je to jako bitno, ali kada si zasljepljen ljubavlju malo sta vidis i cesto grijesis. :)
redovan seks i gdje bi nam bio kraj
Savrsene veze i braka nema, ali svaki ovaj element je na svoj nacin vazan. Slazem se sa svim navedenim tockama clanka. Naravno zavisi isto sta osobe ocekuju od veze ili braka.
ocigledno vlada velika suša...
Ocigledno pisu jedva ili tek punoljetni.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)