Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
danas niko nikog ne trpi.zato nam brakovi traju ko tiket od kladionice.
ja bome znam odradit i dobitni :)
...ngog a sto opet ne znaci da smo svi sretni sto ne trpimo nikog... to samo znaci...da smo svi previse razmazeni i puni sile...
kKad sve ovo kažeš, tu je kraj veze...
Nije ako nadjes osobu koja je ista ti, pa vam iskrenost ne smeta.
Jao gluposti... a najgluplje od svega je kako nam u svakodnevni govor uvlače ovu riječ "partner".
Vise i ovih istrazivanja i anketa, jesu naporno, kladim se u zivot, da covjek prati sva ova istrazivanja i zivi po njima, ne da bi mu brak potrajao, vec ga ne bi ni imao.
pa ove ankete i prave osobe koje nisu u braku tj.koje su zajebale svoju vezu i sada sole pamet drugima.
Čak iako ste s muškarcem u vezi nekoliko godina, a upoznali ste "onog pravog", a sta ovi objasnjavaju zenama kako da budu snekim i da traze drugog i kao to u redu ja svakakvih napisa i zapisa zene najbolje vam je ne citajte ove gluposti manje cete imati problema
hahahah (Y)
razviti pitu jednom mjesecno....
podaj to svojoj materi,ona voli debele glaviće ali one balijske u obliku pecurke,slusao sam je kako govori "u ovi nasija na selu cune su futrolom samo me dzabe zamaraju,nista bez baliske ćune".
I moj osobno omiljeni: " ženo, nadilglo mi se.. dedera poduzmi nešto"
Pametno, ako imas krizu u vezi/ braku, zasto je produbljivati.Otvoreni razgovori su uvijek bili najbolji. Stvar je u tome koliko su partneri otvoreni jedo prema drugom.Ako imas neku bibu koja ce radije da suti i trpi ili kurcevitok muskarcinu, koji sve zna i njegova treba da je zadnja, nema od te veze/braka nazalost nista.U svakom slucaju, tumaranje kroz maglu ce na kraju dovesti do raskida.
ma samo na sake :P :P
recite svom mužu da ste danas smokrili gačice na zgodnog komšiju
Kakvi su ovo šabloni, hebo te !!??
Jesu li ovu analizu radili neki posebni "naucnici" koji su propali u svojoj struci?
da! naucnici sa univerziteta Kljiks :)
Kljiks majka