Komentari (161)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jao, pa ovo se sve podrazumjeva za sretan i uspješan brak. Nisu kazali ništa novo. Svak' nađe ono što mu odgovara. Kako kažu "Svaka krpa nađe svoju zakrpu". Neka zakrpa otpadne, zato što se učinila prikladna po boji :)))) , ali materijal nije odgovarao. Ma ne može se sve odjednom podudariti. Onom kome je stalo do stabilnog braka, usklađuje se cijeli život sa partnerom/partnericom.
Osmi savjet gratis...ne pratite savjete na klixu jer cete ostati vjecite nezenje i usidjelice :D
Ova pametnica sto pise clanak nema nikog sem depresivnog cuke koji vise i ne laje. :))))
Sve je to lutrija
I na kraju uvjek nadjem onu sa velikim sisama
prvaaak je sve to, jos samo fali druga polovina ! :D
Obicno uvjek naleti kad se najmanje nadas. Sretno ! ;-)
ja se odavno NE nadam ! :D
PRIKAŽI ODGOVORE (103)
Jos samo da i on mene odabere i gotova stvar...
Nisi moj tip
Nisi moj tip
Pa ako mi budemo slusali ove savjete, sve ce da nam cjveta. Problem je samo sto ce nam advokati ostati bez posla, sta onda? :D
Gdje ti je predbracni ugovor?
Pa zar toga ima kod nas? Ma ovdje ti je sve iz ljubavi, kakvi ugovori kakvi bakraci, ti ugovori trebaju onima koji imaju para, sta ce kokuzima. hahahah ;-)
PRIKAŽI ODGOVORE (20)
Zagledase se on i ona..mlado momce i mlado djevojce..i nastade prava ljubav..a ko jos slusa savjete po portalima kad se zaljubi..
Ja, zanima me njihovo razmisljanje
draga saveta nemoj nam vise dijeliti savjete:-)
Ma sta vam je vise s ovim savjetima ;)
Opet neki savjeti.......o neeeeee :))
...udarilo po neparnim savjetima...