Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e je:bi:ga djaba sam bildo...
genitalije brate dragi, genitalije vole najvise
Vidite vi sta onaj Imam iz evrope kaze! nema zenama banana ni krastavica samo u komadicima :P i nek kaze nama neko da smo perverzni!
Za studente i ostale posjetite http://www.tarzanija.com
Mrzim zene koje traze muskarce samo radi para, a isto tako mrzim te \'muskarce\' koji se ponose i misle da su muskarcine... A clanak vam je nidje veze hahahahhaha cuj vole muskarce sa naocalama xD Vole jednostavno onog muskarca koji im se svidi, s\' kojim ima zajednickog dosta i to je to.
ja sam legionar i boli me k.u.r.ac šta one hoće! ja znam da je na meni da ih karam što bolje mogu
znaci,mi zelimo sijedog strebera sa oziljkom na licu;))))))))))))
Ja sam bogat imam sve Ali kit a mi je mala i rijetko se dize. Ima Li neka da bi se udala i bila mi vjerna cijeli zivot. Ha ha nijedna nebi pristala na ovo.
Nije sve u lovi. Ima nesto i u nekretninama...
Ja kako skontah iz ovog teksta, zene vole znojave likove streberskog izgleda, koji su imali burnu proslost, uz to imaju sjedu kosu te uzivaju uzgajajuci kucno bilje
Nisu sve žene iste. Samo su neke iste a neke su i gore.
@@QWER Ali ja nigdje nisam spomenuo sijedu kosu,bez zavaravanja grad je prepun momaka(djeca politicara,dijaspora koji rata ocima nisu vidjeli...).Ali ne shvatam zar je tesko uvidjeti da su bogatiji decki popularniji 10 puta i predstavljaju prioritet vecini djevojaka. OK??
a 08.12.2011. u 19:20 genitalije brate dragi, genitalije vole najvise --------------------------------------------------------- jes jes, jos imam i oziljak na istima, ima da gori hala...
kakve gluposti ne mozes vjerovati, kakvo zaglupljivanje citalaca
MUCKO DJU.BRE, KAD VAM PUKNEM 2 MILIONA STO SAM LIONU UZEO DA VIDIS KAKO CE DA ME VOLE.
ja imam naocale pa nemam djevojku nisam ni ruzan vala pobijam ovu teoremu
hahahahhaha svaka cast,oplako sam