Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja spavam na stomaku zato sto me ledja bole :(
ima i ono kad zena sama spava kod kuce,a cojk kod druga gleda utakmicu,taj osjecaj se zove liga prvaka.
zene to nerade sta vam je :P
cuj muskaraci prde, ova mi je najjaca. Joj majke s kojom god sam bio prdio sam. Na pocetku se bune i nesto se prave fine ovo ono a onda i same preuzmu incijativu kad se razotkriju. Brate draagi sto zene mogu prdit heej pff ne stide se ni malo ocam\' i to mi je svaka rekla: \"sto si prvi pocinjo\'\" Kataaastrofaa kumeeee
ako vas muskarac prne, tokom noci to ne znaci da vas ne voli i ne postuje nego mu je jednostavno naislo, bolio ga stomak:))
Ma ne volim te bona,ja sam s tobom samo zbog seksa,ne furaj raju bezze.
onda mene moj muskarac voli
PORNIC GODINE Jaooooooo vidite ovo http://tinyurl.com/794652l
Dva ,pet i sest- savrseno ...
ja ne spavam nikako ! xD
@Rifat Evo ja spavam od kad sam se rodio na stomaku, i dok kucam ovo ležim na stomaku. Sad mene zanima šta ti znači ovo što si našvrljo za ove stomaklije?! Ako ima neko da objasni neka to i uradi! P.s. Devil says wazaaaaaa!!!
kroz noc prodem kroz sav ovaj ritual sta ce reci na to, da sam puko?
ma hajd sve to...ali da je naci kakvu partnericu i umociti ga, spavo bi ja kako ona zeli
Hajd sto spavam na jednoj strani kreveta,hajd sto spavam i na drugoj strani kreveta,al sto nocu spavam u 34454535374574 polozaja je veoma zbunjujuce....
ma veze ovi nemaju!
@Mirza, jos ako je tvoja strana do zida tad si na pravom mjestu, neces se probudit na podu :D
Spavači Džehennema su oni koji spavaju na stomaku.