Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bio sam ovakav ,pa mi je opet dala nogu ,tako da znate UZALUD JE :)
Evo, imam sve osobina navedene. Samo da napomenem, sve sto ovdje vazi za muskarce, ja isto ocekujem od zene ;)
https://youtu.be/fKHQP0EcQS0
https://youtu.be/fKHQP0EcQS0
“Ja ga vala moram probat”, viče mlađano Crnogorče, na šta mu je otac zaždio šamarčinu: “Vala da ne probaš, pa ha!” haahhahahahahahaaa
ooooooooooooj koliki ret.ard moras biti da sam ne shvatis sta zena zeli ili obrnuto kad bih slusala (citala) ove savjete sa sa-x, ostala bi usidjelica-djevica
http://rastanj.me/zabava/seksualna-revolucija-nazalni-seks/ e pa svasta :)
@zena po tebi nas davno ne bi bilo.... očigledno draga ( bosanska ) ženo- tu konstataciju moraš pojasniti cijeloj evropi- očigledno oni još nisu svatili kako smo ružni, možda im se tad više nečemo svidjati :-))))
pamet :)
bravo! xD
za @zena Jeste, u pravu si. J...e me u zdrav mozak cim upalim tv, otvorim novine, udjem u tramvaj...
hahahhaha..joj jest te neki bosnjo s.j.e.b.o kvalitetno...pa ti mrzis sama sebe i sve oko sebe..
Ma ja, tipican primjerak bosancerosa o kakvom zena govori. Cim \'zensko\' ima sta za reci, automatski je il\' retardirana ili [email protected]. Bitno je da ste vi svi odreda gospoda i teska inteligencija, pogotovo emocionalna.
sreco moja, koliko si ti samo zaostala i retardirana...to je neoprostivo. doduse, odajes i ogromno iskustvo, tako da te donekle i razumijem. ali, na tvoju srecu, promiskuitet vise nije za blam. uzivaj u nekom strancu, a i on u tebi. pusa, cao!
.....kao i briga da sigurno pređu ulicu, ženama su jasni znaci da ste ponosni što vas ljudi gledaju kako se brinete za njih ahahahhahahahahahahahahaha, pa dokle vise
Znam samo da se nikad ne bih udala, niti petljala sa Bosnjacima, bosanskim Srbima i Bosanskim Hrvatima. Bosanski muskarci su najruzniji evropski \'primjerci, u konkurenciju sa Bugarima. I oni koji kao imaju para i oni koji nemaju para, ruzno i neukusno se oblace. O obuci da ne pricam, Glave su im ili k\'o sijalica ili k\'o televizor. Pozadi \'sljepljene\', naravno. Jos u izbrijanoj \'buldog\' varijanti, ne daj boze! Nosevi, da se neprica. Ili krivi ili dugacki i spicasti. Oni koji imaju imalo karaktera nemaju nikakvih ambicija. Oni bez karaktera imaju samo jednu, uvlacenjem do kakve politicke funkcije. Rijetki su oni koji su skloni podjeli kucanskih poslova. Zapravo znam samo jednog pravog, kompletnog frajera u BiH, a to je Brane Jakubovic, sretno ozenjen, bez ikakvih skandala. Ali njegova zena je rijetka sretnica. Za ostatak \'bosancerosa\', budite sretni ako se svidite bilo kojoj zeni.
od.j.e.b.i je i onda ce shvatiti koliko joj znacis...