Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vala ja i ne lažem ženama, uopšte, i zbog toga me ni jedna neće ni da pogleda... zato odoh u legiju stranaca, pa se vidimo za 5-6 godina kad izbije novi rat na ovim prostorima :)
i have a dream
ja recimo nikad ne lažem kad pričam koliki mi je spol(j)ni organ, fino kažem dug 32, širok 14 cm, pa ko voli nek izbvoli, ako žemska traži, priložim i fotku, a prije sastanka uvijek imamo i jedno skypovanje pa se medžusobno ocjenimo, i ponovo ga izložim na ocjenu tako da zna na šta da računa te večeri. nikad još nije fulilo, jesam mali i debeo, a več i u godine zalazim, ali argument iz gača je uvjek najači i dosad je vazda palio
Više od 40 posto muškaraca su priznali da su lagali o svojoj zaradi kako bi posao kojim se bave učinili zanimljivijim, a istu laž je priznalo oko 33 posto žena. Meni ovo samo kaze da su zene u 67% notorne lazljivice, a muskarci samo 60%.
Hhhahahahahaha, gdje me nađe...lazem da je ne volim, paaaa...???
jedna laž u pravo vrijeme zamjenjuje deset kasnijih...
Za Bosnjake je bar jasno... lazu da su multikulturnjaci dok su im Cace i Mevlidi heroji..ali to je toliko ocigledno kao poraz od Portugala, te se ne isplati obrazlagati.
jooj kako ja znam da lazem. pa to je cudo
Žene svaki dan u lice lažu hiljade muškaraca o svom izgledu našminkanim licem, pa nikom ništa. Ove liberalne gluparije i opraštanje svega ženama će muškima doći glave. Žene lažu o svemu: Izgledu, težini, broju partnera, godinama, trudnoći, tačnom ocu, nasilju u porodici, silo.vanju, seksualnom napastvovanju itd. Sve dok se ženama dozvoljava bilo kakav glas izvan kuće one će da ga koriste u svoje iracionalne i sebične svrhe.
zaboli me za tim istraživanjem....