Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sva navedena pravila padaju u vodu kod nasih izlazaka.Licno ja imam lose iskustvo u vecini slucajeva.Prijatelji kazu da previse postujem zene i na svakom prvom izlazu trudim se biti djentlmen prema njoj jer ne volim igre budi hladan pa nek se ona zagrije,to jednostavno ne znam.Na kraju svega ostanem sam opet,da bi nekad posle saznao da je ispalo smjesno jer sam djevojku vodio na veceru i tretirao je kao damu.tako je bar kod mene valjda nemam srece
Mozda izlazis sa pogresnim djevojkama. Ima ih koje vole da budu sa onim "opasnim momcima", a svi drugi koji se prema njoj ophode kao prema princezi su "dosadni". Ne vidim kojoj djevojci ne bi odgovaralo da je neko tretira kao damu. I nije pitanje samo tvoje srece ..kada se ona prava pojavi to ces da osjetis. To je "klik" koji se jednostavno desi...ne zuri i ne trosi emocije ni novac na nekoga ko to ne zasluzuje. Bolje je biti sam.
prosto ne izlaziti.
"Savjeti stručnjaka: Na šta trebate obratiti pažnju na prvom izlasku" Dedera vi pišite mlađima o "ulasku", izać je lako