Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Obicno tako sto se objese i sl
što novinari kliksa hoće da opravdaju svoju nejebicu
Naravno da su optimisticniji kad misle samo o svojoj guz....ci
ma hajte molim vas... niko ne voli biti sam. sem čudaka.
@Shiba tako je, drug... i sama isto razmišljam i svojim primjerom potvrđujem... bolje sam nego brak i djeca jer ljudi tako kažu... ili kako treba, sa osobom koja mi paše i koja vrijedi ili nikako...
@ters_lokum hajde sad fino pročitaj sve napisano. ko žurio, vrat slomio. hajde polako, pročitaj i više puta ako treba, samo bez uzrujavanja i agresive.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Samci su zaljubljeni u sebe. I agree 😂💪
Jos jedan primitivan pokusaj unistavanja familije, vrijednosti familijarnog zivota a samim tim i drustva da bi se jednostavnije upravljalo jedinkom. Pa mi smo to u Bukvaru citali, stado i vuk, ne zaboravite glupani!
jes ako si samac i radis u microsoftu..
Al u penisu