Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ona koja prepričava komentare sa klixa
...hahahaha...zar ih ima takvih? :-D
Ima...imaaa :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo izgleda kao uputstvo za upotrebu muskarca.
Znaci ako sam njegovana princeza sam...ako zelim paznju onda sam djevica...wow...ovo procitaju mladi umovi...djevojke koje su ionako pod pritiskom da budu sto ljepse bolje pametnije i sta onda? Kako da se ponasaju? Mislim ovaj clanak pa s maslom ne bi provario a ne prava zena....ovo su inace tipovi sa psihijatrije a ne prave zene...I ovo je sovinisticki portal jer svaki put kad kliknem na lifestlye uvijek stoji zene ovo zene ono...kako MU pop...sto bolje...kako MU sto bolje milovati mu....A fol ono svi smo nesto emancipovani...fol jake zene ovo ono...a ustvari slobodne robinje...Nisam feministica daleko od toga al ovakvi clanci kojima nas bombarduju svaki dan su jako tuzni i sluze drugoj svrsi....Joj ako je clanak prekopirala zena...jos tuznije
pa ovakvi tipovi zena postoje i u vezama, dapace cak je vise takvih u vezama nego su same. Znaci one koje treba zvati 100 puta dnevno i govoriti im 10 puta da ih volis i kad macka prede preko puta ona zove decka i to mu kaze, davez. Zatim one koje uhode svoje partnere jer im ne vjeruju, pretjerano ljubomorne, posesivne, ne daju da imaju prijatelje...
kad je tiiiito još govorio:"nije fazon u razornoj moći, nego u borbenoj gotovosti!"
Zasto sa zenama sve mora biti komplikovano...
...pitaj svoje rebro :)
Commi je tip djevice :)
...višekratne :)
Eto...pogodise klixovci moj status... Bas vam hvala...sad znam sto sam ostavljena...Skontah da sam jos djevica ( hvala klixu i horoskopu) :))))))
dabogda ne bila djevica vise i to sto prije,eto :P
Hvala na lijepim zeljama... Uh ko ce opet to prezivjeti...:))))))
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
U tvojoj misli postoji samo pojam bogatog, siromasnog ili prosjaka. Moja misao drzi da nema bogatih vec samo covjekov zivot; da smo svi mi prosjaci i da ne postoji dobrotvor osim samog zivota.
...off topic...klix, mrak reklama za Si...ova što iskače...
Ostala je jos Ona koja svima veli Si...
..siena miller?
PRIKAŽI ODGOVORE (7)