Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
False etymologies http://en.wikipedia.org/wiki/Fuck http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20091223115654AAxrdoS http://urbanlegends.about.com/library/bl-f-word.htm
Taman da se ne razmnozavaju vise! :D
Da podrzim Zemu i Che i iz prve ruke potvrdim ono sto oni ovdje tvrde. Bracni zakoni u USA su takvi da u procesu razvoda braka muskarac do te mjere nagrabusi da do konca zivota ostaje rob bivsoj zeni. Ako ona ne radi mora joj placati izdrzavanje,a za djecu alimentaciju, sva pokretna i nepoktretna imovina ostaje zeni i djeci. Situacija je ok kada nema djece u braku, onda joj tada samo placa izdrzavanje sve dok ona se ne zaposli. A onda one nece namjerno da se zaposle.....ma trakavica do kraja zivota.Rezultat toga je da tamo muskarci tesko stupaju u brakove. A ima i dosta slucajeva zivota u nevjencanim zajednicama gdje samohrana majka kupi dobru socijalu na dijete.
u staroj Engleskoj ljudi nisu smjeli upražnjavati seks bez odobrenja kralja? I kada bi par htio da dobije dijete, morao je zatražiti dozvolu monarha, koji bi im predao plocicu na kojoj je pisalo: \'\'Fornication Under Consent of the King\'\' (preljuba uz saglasnost kralja), što je porijeklo reci FUCK?)))
@Zemo Ovi sto se ne slazu s tobom nikad nisu vidjeli Amerike-Cemerike. Zakon je na strani zene i uvijek te moze ostaviti, pokupiti sve sto si ikada stvori i zajahati drugog konja. Vecina ih to radi jer ih zakon ohrabruje. Fak dat!
Ameri kerove pod ruku....a Chamooge se samo kote...
mislim da su ovu razliku u godinama napravili onaj sto je ozenio malu od 17 i Hefner ako se njegovo pika
koja muska budala bi se zenila, kad je zakon na zenskoj strani !?? nisu ni ameri toliko ludi. da se vjencaju, i onda sva imovina pripadne zeni. fak dat... ;-)
Zato sto im je tako bolje,samohrane majke imaju velika primanja na djecu a ostaju i dalje zivjeti s partnerom,isplati im se,to radi 80% amerikanaca