Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U mene se kona satra jadnica trcajuci i vjezbajuci, a niko je ne jebe i ne "jebe" ni strucno. Zivot joj se pretvorio u poso, kucu i trcanje. Druga kona patike nije obukla od djetinjstva, a salijecu je ko da je sprinterica hahah.
Bez zezancije trcanje je strasno za testesteron, nakon trcanja mozes odraditi 5-6 puta vrlo lagano :)
Koji retardi su ovo napisali neka sami sebe rane ..
Za "performanse" u krevetu: klepiš pet šest piva i zaspeš k'o top. A kome je do besposlica, eno mu pločica, parketa, wc-a, neka trlja, glanca i riba, da vidiš zadovoljstva i hormona sreće kad sve blista po kući...
Ja glupe logike brate. Sljedeci clanak ce biti ako hoce da budes dobar pilot vozi vise biciklo. Jarane, evo ti savjet 100% tacan bez ikakvih istrazivanja: Ako hoces da budes dobar jebac, jebi sto vise! Ove tacke gornje semo sada obraditi po mom savjetu. 1. dobra straznjica: 5 minuta doggu style ce van obije oblikovati super straznjicu. 2. kombincaija seksa i seksa: cinice vas obadvoje sretnim. 3. testosteron: logicno. 4. trkaci bolji u krevetu: jebaci su najbolji u krevetu itd. itd.
Što je klix navalio sa člancima o sexu. Napaćeni novinari.
Samo trčati! :)
samo keksati :)
@ogledalce Kad ćemo spalit 2000kj
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
hmmm ... pa zavisi za kim trčiš
Zato se Nudzejma,opet,udala :)
"Tačnije, spolni odnos u trajanju od jednog sata može sagorjeti čak 200 kalorija" -Tj,muskarac izgubi 200 kalorija,zena 5 kalorija
@nexxy to jest kod ovih naših što legnu ko balvani, crnkinje se zadaju i twerkaju
Trcim samo ako me neko ganja.