Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uhhhh ma ko ne voli mladu ? !
To je sa njegove tacke stajalista, a s njene naravno da se zaljubila, ali u njegovu lovu.
Sa više Para više i MUZIKE!
Meni je sve sto odluce dvoje punoljetnih ok!Imam u drustvu par gdje je ona 19 god starija a imam i gdje je on 17 god stariji!Oba braka funkcioniraju besprijekorno godinama i nemaju veze s novcem!Zato, nemojte komentare prilagodavati vasoj situaciji i strahovima (pogotovo zene)!Puno stvari stariji muskarac moze ponuditi djevojci i emocionalno i fizicki!Takode ima zena koje mladim muskarcima nude ono sto im fali.Sve je to ok!
Da se ne lazemo, kad muskarac predje 45god, slabo koji moze nesto ponuditi bez stimulansa. Posebno u BiH gdje su svi izlozeni stresu. Tako da te sretne brakove sa velilkom razlikom u godinama okaci macku o rep. Sve je ok dok on ili ona ne napuni 50 god, a bracni partner recimo tek u kasnim 20-ima ili u ranim 30-ima kad vrije krv i hormoni.
filozofirate
Nema tu ljubavi vec samo puki interes jer pojedine hoce odmah u startu da se rijese za buducnost
Za onoga ko voli mladu, a u godinama je, rješenje je prodavačica ljubavi (ako je neženja) a ako je oženjen neka se poklopi ušima ili da u provod pošalje i ženu pa da i ona proba mlađe, možda i ona čezne za piletinom.
Dobro je ženo, tebe niko ništa ne pita...
@Henry Chinaski sa ženom pod ruku pa u švaleraciju .. dobre su vam kad treba skuhati i oprati, haaa?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mlada cura hoce starijeg muskarca zbog njegovog debrelog novcanika a ne zbog..... To i vrapci znaju!
pa i sin tog frajera ima debeo novcanik. nema to veze sa novcanikom, nego s tim da je neko zreo i ostvaren, te je takva osoba fascinira. ako govorimo o bogatim ljudima, bogatstvo je moc, a moc je najjaci afrodizijak.
@irreligionist sikter kurvo !
Neko voli milf,al realno od 25-35 je optimum
Najjebozovnije su cure u dvadesetima, cim to zadje u tridesetu ili tridesete vecina ih grohne (cast izuzecima). Razlozi: posao,stres uglavnom. A kad su u dvadesetima ,satro studiraju i to i onda skacu po teretanama vise se posvecuju svom izgledu , a i naravno tijelo mladje. Kod muskaraca je drugacije, nekako sto strariji sve zgodniji, k'o vino.
Klimaks je kriv za sve.
I star vuk voli mlado jagnje njam njam!
Kajva udarna vijest!
Koja hrpa gluposti!