Skrivene insinuacije
0
Razgovor koji može potaknuti na seks
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MA SAMO REPAAAA ....ISVI HORMONI PODIVLJAJU
Dzaba ti i pare i auto ako ne izgledas pristojno. Kako se kaze \"Um caruje a misici i dobro telo zenu valja\". To je preduslov za finansisku konstrukciju!
ti bezbeli nemaš ni para ni auto,dok si tako jadan s ovim komentarom...
Potpuno točno! Vi koji niste znali ili sumnjate, istina je, probajte :)
Hasooo Mujooo staaaniteee moju Fatu pustite pustite
znas kakav ja batmobile imam. od 0 do 100 za 6,2 sec. :P
wow koje otkrice...eto mi nismo znali
Pricaj joj o tome kako imas dosta para i dobar auto i odmah ce da legne
Musko: Draga nesto sam mislio mogli bismo... Zensko: Da peremo prozore? Musko: Ma neee to Zensko: Da obrisemo prasinu i ukljucimo masinu? Musko: Ma ne to vec znas ono mislim, malo da... Zensko: Aaaa to ti hoces, da gledamo utakmicu umjesto Esmeralde? Musko: Ma znas malo da ti i ja... Zensko: E kakav si smotan... Musko: Ma ko smotan? Nemoj sad jednu sljagu da ti... Zensko: Kome sljagu? Nemoj da te oklagijom malo izmasiram ! Musko: Pa kad vec pite ne znas napraviti... Zensko: Ko ne zna pite napraviti? E sad ti ga se jao majci....