Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok je ležala na mojim grudima, u maloj sobi podstanarskog kutka grlio sam je kao da sutra ne postoji. Kao da ne postoji ništa izvan te sobe. Grlio, kao nešto najvrijednije na svijetu. Nešto moje. A nisam imao prava da je zovem svojom. Jer, ja nisam bio samo njen. Njena je glava tako spokojno ležala na mom ramenu, kao da je našla svoj mir i sreću.......u našem snu.
😞
😍🧚‍♀️🐉💚💚
Što odmah ne stupiti u vezu sa jednim od roditelja...
Kako to ide kod nas kad ostaviš pravu ljubav: Otac: Nasli smo ti mladu. Sin: Kakva je? Mati: Bolja od one tvoje ,nek si je se kutariso. Sin mladoj nakon vjencanja: Ti nikad neces biti kao moja mati....
Dobar tekst, slažem se sa svime, čak i onim što nazivaju roditeljskom preferencijom. Kod mene je skoro uvijek tako i ne smatram to jezivim.
Glupost ,u mom slucaju ljepitica i zvjer
...i sve ovo pade u vodu kada bjelkinja završi u braku sa crncem; ili "dobar" momak sa ružnom djevojkom...(i obratno)- a 100x viđeno.
@N2 možda je tom momku mater ružna pa ružnice doživljava privlačnim, a možda i taj crnac ima neke zajedničke karakteristike sa nekim iz mladenkine obitelji. Uostalom, similis simili gaudet, ko će spojit ko dragi Bog, ništa nije slučajno. Ako i dodje do pogrešnog spoja, taj ne opstaje. Ne može kvalitetna osoba sa nečovjekom nikako.
Ako žene privlače muškarci koji podsjećaju na njihove roditelje, onda žene sa jednim ili oba ćelava roditelja, stanite u red
...a šta je sa djecom bez roditelja?
To kod Bosnji? Pa zato jer su sve Bosnje rodbina. Samo im to niko nije reko
Šalim se naravno