Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ublehasi misli se na stvarno zaljubljivanje ne kad vam se digne
konju ako se tebi dize i kad te cale zagrli i kad te mati posalje u granap onda jesi normalan pljuc
mislii se na \' zaljubljenost \' ne perverije , i te gluposti , mada se ne slažem ćuj 4. puta da se zaljubiš za čitav život , ja sam se dosad najmanje 4. puta zaljubila ( a 20 se tek bližee) , ali eto ! naučnici dokazuju , bleee :r
www.renesansna kraljevstva.com Renesansna kraljevstva je igra moci i ambicije. Unutar zajednice igraca, u malim gradovima i pojedinim kraljevstvima, mozete drustveno napredovati, te steci bogatstvo i utjecaj. Ona će vas provesti kroz sfere vodstva i cestitosti, kao i odanosti i nemilosrdnosti. Mozete izabrati i drugi put te zivjeti mirnim povucenim zivotom, uzivajuci u cistom zraku i toploj atmosferi, opustajuci se u nekoj od lokalnih krcmi i na vasem posjedu. Zaigrajte igru Renesansna Kraljevstva i pomozite Kraljevini Bosni da postane jos jaca nego sada.
ma pusti to ima kalauz za sve brave :)
Dobar je kljuc koji moze otvoriti svaka vrata,ali nisu dobra vrata koja moze otvoriti svaki kljuc,pa ti slobodno daj svima.
Ja sam do sad prekucala 4 čovjeka :)
samo pitam, sta se ostris, ne valja kad das ne valja kad ne das
otvorene poklone niko ne zeli
@zbunjena u kojem ti svijetu zivis, radi sto ti je volja, tako i radis, ne sto ti drugi trazi nego sve radis zato sto sama hoces.
sa nestrpljenjem i ja cekam odgovor :)
pa hocu li ja sad davati ili ne davati, nemojte me zbunjivat @a ajde konkretno reci sta je bolje dati ili ne dati
@a care! eto zene pa vi dajite, eto dokle ste dosle sa tim davanjem, cim das gotovo je vase , slazem se care, u laku ribu se tesko zaljubit, al i ona teska kad tad da i onda je valja ucit zanatu, a to zna bit naporno, nije da se ne isplati :)
@mislim nemoj ni ti pretjerivati, samo one koje se vole seksati
pa daj mi neku brate dragi koja neda
ja mislim da se @a ipak zaljubi u k.u.r.a.v.e.l.e
stani ba nemoj nas zbunjivat, u koga se zaljubis u ove sto ih ne mozes imat ili ove bezobrazne sto se vole ka.rat