Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pravi, pravi bolje nego da vam dolaze imigranti!
jbm te glupa pa i u bih bio rat i nasi su bjezali,i dan danas bjeze
Daleko si ti od danskog mentaliteta,tebe bi samo tamo da cistis govna
evo ja volontiram da pomognem danskoj sto se nataliteta tice... oplodit cu im ovakve ko iz ovog klipa... nek mi plate stanovanje hranu i para da imam za neke poroke..
@NadprosjecniBosnjo, očito im pomoć nije potrebna. Pokušaj to u Bosni.
@operacija labrador pa nece danci, al njihova drzava hoce, zato ja priskacem u pomoc drzavi
Bosna je vjerovanto i u vecim problemima po ovom pitanju ali niko se ne bavi stim. Ovo ce biti slag na tortu za propast penzionog sistema. http://www.mapsofworld.com/europe/thematic/countries-by-birth-rate.html
I nasi politicari imaju istu poruku za nas samo bez onog : za Bosnu
i ja sam na spisku za volontiranje :-)
de ti volontiraj u bosni nizi nam je index nego danskoj
sigurno im ima vise penzionera i socijalnih slucaja, nego radnika koji inace od svojih plata i finansiraju penzije i socijale. izgubio se balans, pa su jadni danci bili primorani na ovakvu patetičnu reklamu. pocetak propadanja sistema. a rijesenje nije nadjeno. cijela zapadna evropa se suočava sa starim stanovnistvom čiji se životni vijek povecao iznad 'normale'.
Nek Dankinje dodu malo do rodne Bosne
meni treba štela da se dijete rodi, pa štela za vrtic, u školu odvoditi-dovoditi, štela za faks, štela za posao, pa to je previše... mi pakaši sa ovih prostora i treba da nestanemo
i nestat cemo abd ovim tempom
Lako je tamo u Danskoj, ili Australiji, Norveškoj, Kanadi, Finskoj... gdje trudnice ne dobijaju otkaze kao u BiH. Hajd' u BiH rađaj djecu da od te plate moraš paziti koliko ti se dijete puta dnevno smije usrati, koju papicu kupiti pa biraš jeftiiju ili najjeftiniju, pa spuštene glave ići u prodavnice polovne odjeće i obuće jer djetetu koje raste broj cipela, džempera ili jaknice ne traje dugo, a plata bosanska.
Zanimljivo, u islamskim zemljama je seks tabu, a natalitet nigdje veci :)
@whey problem nije u seksu..problem je u ljudima..ne zele djecu..sebicni su.. misle samo na sebe.. imati dijete je teret.. nemati djete je lagodan zivot.. a sve su sad razmazene generacije dosle..
@<!-- Ja mislim da su vise sebicni oni koji imaju po 5 djece jer ne misle na njihovu buducnost. Konkretno, u Nigeru prosjecna zena rodi 7 djece, a nemaju sta jesti. Jel veca to sebicnost ili Danac ima jedno dijete, a ima sve. Sta je sad tu veca sebicnost? Meni je veca sebicnost ovaj sto ima 7 djece od kojih troje umru, a ostalih cetvoro nema sta jesti, nego ovaj Danac sto ima jedno dijete, a da mu sve uslove.
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
He , da meni neka hoce natalitet podići
dark only 😛😛😛
NASE BOSANSKE POSRBICE BI TREBALE PREPISATI REGEPT OD DANACA. JER BIJELA KUGA JE UZELA MAHA KOD NJIH
cuj natalitet, pravi se kliks nesta XDD
Lako je djecu praviti,ali kako ih odgojiti?
Ako je roditelj odgojen onda ce odgojiti kako treba, i ako ima jedno,i ako ima vise djece. Na nama je da im budemo dobar primjer. Dijete odgaja stanje u porodici najvise,mada ima izuzetaka,naravno.
Tuku ko neće, i kod nas će ako bude sreće ! Ipak je sad Srbija zamlja koja se najbrže razvija u evropi, pa će vjerovatno biti i u natalitetu ! Ukratko, SVI HEBU a samo se ti Muzafere kupaj !
Eto me stizem !!!