Evo šta ih odaje
155

Prodavačica otkrila: Uvijek znam kad muškarac kupuje poklon ljubavnici, svi rade istu stvar

Klix.ba
© Shutterstock
© Shutterstock
Prodavačica koja je godinama radila u Chanelu otkrila je na koji je način uvijek znala da muškarci kupuju poklon ljubavnicama.

Shannon Hill je na TikToku objavila video u kojem je objasnila kako je znala da muškarac koji kupuje poklone zapravo vara svoju ženu, piše The Sun.

@shannonhillnews It’s tea time ladies! 🫖 #storytime #holidayseason #fyp #cheatinghusbands ♬ original sound - Shannon Hill

Kao prodavačica imala je puno susreta s muškarcima koji su kupovali božićne poklone.

Video je započela riječima: "Imam malu priču za vas o tome što muževi kupuju svojim ljubavnicama". Muškarci su obično kupovali sredstva za njegu kože, ruževe i parfeme za svoje žene, ali neki su se odlučili i za dodatni poklon.

"Kupili bi ženi njezin omiljeni parfem, sve bismo lijepo zapakirali, a onda bi kupili taj isti parfem i svojoj ljubavnici jer, pogodite šta: nijedan muškarac neće napustiti kuću svoje ljubavnice, a da miriše na drugu ženu", dodala je. Ona kaže da je postojao čak i jedan miris koji su muškarci koji varaju najčešće kupovali.

"Gotovo uvijek je to isti miris. Riječ je o parfemu 'Coco Mademoiselle'. Chanel No 5 su kupovali majkama, a za žene i ljubavnice uvijek su birali 'Coco Mademoiselle'", otkrila je.