Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako budes sluso savjete klix-a ostaces vjeciti drkadzija
s ovom bi uselio na par dana
Kada budete sve ispunjavali tada cete zivjeti sami, jeli ste najpametniji na svijetu i niko vam ne trebao kao novinaru clanka...
provjeri jel je hoćeš ze6niri ili jos bolje ozeni se
Ko bira, sam se dira.
Ništa ne provjeravajte, ostaćete sami. Oni što su puno provjeravali uvijek nađu zamjerku i povuku se. Za zajednički život treba puno ljubavi i na početku malo hrabrosti. Ostalo je nebitno.
Jedini uslob je da BUDE NAŠA, da djetetu dam muslimansko ime. A ne da se svađam hoćel biti Denis, Dino, Benjamin i ta međunarodna vlaška sranja. ALIJA, NEK SE ZOVE ALIJA npr.
Najvaznije medjusobno postovanje,dogovaranje i povjerenje.I da su obadvoje vrijedni.Poznajem bracne parove koji su vise postigli u BiH vise nego neki u Nemackoj koji samo rade jedan protiv drugog i nemogu se nista dogovoriti.
Vazno je da nju redovno ''ispunjavate'' .... Sve ostalo je nebitno