Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kroz prozor ulazi miris zime sa toplinom vječnih zagrljaja, ni manje, ni više nego baš onih naših .Zagrljaji smotanih ruku i divota zelenih očiju.Laka ti noć zagrljaju moj.
Spavaš, znam da spavaš što se krije u tom smješku što ti ga vidim u snu možda znaš, da ja sam tu tu pored tebe .....laka ti noć usnula.
Ljubav je kad ti ženska izprazni muda a ne novčanik
U životu je sve interes!
“hajde da podelimo svet ovako: nebo tebi- zvezde meni, sunce tebi- svetlost meni, more tebi- talasi meni.. ma ne, bolje ovako: sve tebi, a ti meni..”
meni je dosta ckapi i vidimo se heheheh
@ters_lokum blago tebi kad ti zbog mržnje i prezira prema meni otvaraš vijesti... vidiš, ja sam to radila isključivo zbog ljubavi prema nekome... i tu ti je razlika između mene i tebe... tako da se uopće ne čudim da me ne razumiješ... nemoguće je.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Prva ljubav ljubav svog života ma ubleha vjeruj na kraju se uvjeriš i sam da je ubleha🤗
Prava ljubav ili ne? Ovo su znakovi da ste upoznali ljubav svog života: 1. Dadne ti kad god tražiš. 2. dadne ti i kad ne tražiš.
Ovaj klix tacno hoce da poludim sad objava o pravoj ljubavi,prije 10 min.objava o nejasnim signalima u vezi.Evo sjedim i sama sa sobom kontam da li sam u vezi il da se priklonim ovim nejasnin znacima i sve nabijem nogom 🤨🤔
Klix.ba-strucnjak za ljubav.