Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fool me once shame on you, fool me twice shame on me!
@rag hahah a jest se tu co'ek provalio :D
nije je fool, oba puta je pronasla istinu.. i siguran sam sa ce raskinuti sa govnom.
"Mislila sam je ljubav mog života" "raskrvario mi je glavu na jednom događaju, a prije toga me je udario pesnicom i oko mi je bilo crno.... tada sam i sama bila trudna" "Konačno sam shvatila da to nije prihvatljivo ponašanje". I onda ovakvi slucajevi odluce da daju zivotne savjete drugima. Kod Amerikanaca se arogancija i glupost preplicu i stvaraju mrtvi cvor.
Kakve ovo veze ima sa Amerikancima kad je zena iz irske, - Dublina. http://www.independent.ie/irish-news/news/emma-murphy-the-brave-dublin-mum-who-is-taking-a-stand-against-domestic-abuse-with-viral-video-31358416.html
Evo da prosirim spisak da i ti budes zadovoljan. Amerikanci i Englezi, u malo manjoj mjeri Kanadjani i Australijanci, Irci, Skoti i Velsani :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
sorry emma .... pomoce ti nivea krema
Dodji maco da se igramo corave bake ako te stignem j...m te ;)
sljiva govori mnogo toga, da ovakve zene nemaju zenstvenost niti mudrost..nikada muskarac nece dici ruku na zenu koja nosi majcine savjete i dril..a to su postovanje domacinstvo i majcinstvo...u glavnom ovo puse ravace i rospije koje se prodaju pod gore navedeno pa se kasnije uspostavi da nisu nista vise nego KLOSARKE.
Tacno ne znam sto je tim zenama u glavi pa sebi dopuste ovako nesto. Zar nije dovoljno kad jednom digne ruku, ako je jednom sto ga sprecava da to uradi opet, nego jok one sve to trpe i jos ih i opravdavaju.
Ne znam ni ja, sama sam doživjela nasilje, ne u vezi, ali opet nasilje je nasilje i ne bih te osobe više pozdravila, a tek imala nešto s njima, gade mi se, a ove se vraćaju istima, žive s njima, ne razumijem, kako mogu tako živjeti s njima?
Fizicko, psihicko nasilje + vara je... iskreno, mislim da zena ima problema sa samopouzdanjem i postovanjem prema sebi. Strasno sto si neki ljudi dopustaju. Ovakvi se likovi prijavljuju policiji i kasnije nakon kratkog zatvora, uz njihovu pratnju izbacuju na cestu, podize tuzba, trazi odsteta i zabrana prilaska. Zivi u drzavi koja nece zatvoriti oci na takve stvari i u kojoj sve to moze napraviti. Objavljivanje na blogu, bez prethodnih mjera, jos je jedna potvrda gluposti.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ja jes' grdna bez šminke aaa
Ma odakle samo izvlačite ove 'poznate' blogerice koje jedva i u njihovoj mahali poznaju?
Ali meni je fascinantno kako žene koje trpe nasilje uvijek nađu neki izgovor da se vrate nasilniku, znači žele im pomoći roditelji, prijatelji, institucije, ali ne, one i dalje glume žrtve i ostaju. Koliko ih samo pobjegnu iz sigurnih kuća, koliko ih na kraju još optuži onoga tko im je htio pomoći braneći "svoju ljubaf", to je neki poremećaj. Ako te jednom udari bježi, ako te udari više puta, a ti ostaješ sama si kriva!
Sigurno napravila onu Glavašu pitu sa kupljenim jufkama , ja mislim da je ovo ono publication stunt
Plavo oko plakalo je..
Zanimljivo je da kod većine žena koje imaju slične probleme nastrada prvo oko. Ne kontam ove što udaraju u oko!!?!?!?!?! Inače sam protiv nasilja :)
Valjda instiktno podignu glaqvu prema gore kad ih ošamari i tako potrefi oko. Ali meni su još bolje one koje tvrde da su pale niz stepenice, a udarile se u oko. Tko se još može udariti na taj način u oko? Dlanovi, ruke, noge, kralježnica, glava, to su moguće ozljede, ali kakvo oko?
ahahahaahahahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
jooooj jes je raspizdio,beli je nesto zasrala
Nešto mi ovo liči na namještaljku, nebi li đevojka postala popularna.
Dobro je on tebe nagazio,sviraj tukiju sad
Ma nek si se ti pohvalila, trebala si reći i razlog što te namlatio.
ezel ubi coek