Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je prica za sve one koji ne cijene svoj zivot :((
Slažem se!
I ja se slazem
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Jako lijepa djevojka, prekrasan osmijeh. Cak mi je i ljepsa bez perike. Nadam se da ce ipak ozdraviti nekim cudom i uzivati u ljubavi, braku i zivotu. Sretno!
ja nisam sentimentalac sekunde, al da sam bio na tom vjenčanju, vjerovatno bi oči isplako na kraju dok bi sve to gledo...
zbog ovakvih stvari ja ne mogu vjerovat u nekog svevisnjeg, nikad nijedan teolog nije uspio da objasni zasto bi Bog dozvolio da neko ogrezo u krvi zivi i dozivi duboku starost u blagostanju, a neko kao ova djevojka mora da se rastane sa zivotom u 18-oj godini.
ah pa zar nisi cuo za poznatu recenicu koju koriste kad ne mogu objasniti zasto... 'cudni su putevi boziji'
OmNom i jesu cudni,eto dokaza!!! :D its a game!!! :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
trazila je zlatana da vidi
najezih se..
tuga brate.. sta reci..
Iako mislimo da smo u teškim situacijama, ne shvatamo koliko smo zapravo sretni. Samo neka je zdravlja, ostalo je uvijek manje bitno.
E koja zalosna situacija...stvarno zalosno...Dabogda ti Bog pomogao da ozdravis,nikad negubi nadu,Bozija je zadnja...
" Život je nalik na Olimpijske igre: jedni trguju, drugi gledaju, treći se bore.” Tuga :( 
suze mi krenuše od samog naslova. žalosno.
Tuga brate
pa se vi opet zahvaljivajte onome gore, kao najdivnijem bicu koje pravi ovakva iskusenja ja ne znam kako vam vise ne dosadi?
zaigrat će i tebi noge kad Mu dođeš :)
da vas nisam mozda uvrijedio?
Niko ne cjeni zivot dok ga ne zaboli .
@debelimedo koji si ti konj!!!
Hmmm pa sad konj je plemenita zivotinja a debeli je svakako daleko od toga, da si ga uporedio se ustvom onda bi to i odgovaralo...al hajd nece se zna to on i sam.
LJUBAV je : Spora da sumnja – brza da vjeruje; Spora da osudi – brza da opravda; Spora da uvrijedi – brza da pohvali; Spora da otkrije – brza da pokrije; Spora da ukori – brza da podnosi; Spora da potcijeni – brza da cijeni; Spora da zahtijeva – brza da pruži; Spora da izaziva – brza da izmiri; Spora da oteža – brza da pomogne; Spora da zlopamti – brza da oprosti;